Parlak bir gelecek için Atalay Kişisel Gelişim Kursu

Eğitim 02.03.2021 - 12:09, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Parlak bir gelecek için Atalay Kişisel Gelişim Kursu

Atalay Kişisel Gelişim Kursu, tecrübeli ve birikimli öğretim kadrosuyla daha parlak bir gelecek için tüm öğrencileri bekliyor.

Branş öğretmenleri ile tüm derslerde eğitim veren  Atalay Kişisel Gelişim Kursu, öğrencilerin tüm eğitsel, pedagojik ve akademik ihtiyacını en kolay, en etkili ve ekonomik şekilde giderecek çözümler sunarak farkındalık yaratıyor.   10 kişilik sınıflarda pandemi  koşullarına uygun olarak hizmet veren Atalay Kişisel Gelişim Kursu'nda İlk ve Ortaokul bölümleri ve LGS hazırlık sınıfları  yer almakta.Ayrıca haftalık deneme sınavları yapılarak öğrencinin başarı grafiği takip edilmektedir.   Yaptıkları eğitim politikaları kendisini daha iyi tanıyan, kişisel gelişimini tamamlamış, sorumluluk sahibi, aydın bireyler yetiştirmeyi ilke edinen bir kurum olduklarını belirten Atalay Kişisel Gelişim Kursu Genel Koordinatörü Zahide Tuncay Atalay, "Atalay Kişisel Gelişim Kursu olarak öğrenci ve velinin; beklenti ve taleplerini dikkate alıyoruz. Eğitim politikamızı buna göre belirliyoruz.Bu vesile ile uzman kadromuzla gerçekleştirdiğimiz eğitimlerimizle öğrencilerimizin öz güveni olan, analitik düşünebilen, yaratıcı, kendi potansiyel gücünü ortaya çıkararak karşılaştığı problemleri çözebilen ve yüksek başarı sağlayan bireyler olmalarını sağlıyoruz. Hedefimiz her öğrenciye parlak bir gelecek sağlamak. Kursumuz pandemi  koşullarına uygun olarak hizmet vermektedir. Ayrıca kursumuza yeni katılan her öğrenciye iki hafta ücretsiz deneme dersleri vermekteyiz. Öğrencilerimiz böylece aldıkları eğitimi ve hizmetlerimizi daha yakından tanımış olacaktır.   Atalay Kişisel Gelişim Kursu Atatürk mah 31073sk ACT Life Sitesi 21/A Mezitli Mersin adresinde hizmet vermekte.   İletişim numarası: 0536 253 29 17  
Atalay Kişisel Gelişim Kursu, tecrübeli ve birikimli öğretim kadrosuyla daha parlak bir gelecek için tüm öğrencileri bekliyor.

Branş öğretmenleri ile tüm derslerde eğitim veren  Atalay Kişisel Gelişim Kursu, öğrencilerin tüm eğitsel, pedagojik ve akademik ihtiyacını en kolay, en etkili ve ekonomik şekilde giderecek çözümler sunarak farkındalık yaratıyor.

 

10 kişilik sınıflarda pandemi  koşullarına uygun olarak hizmet veren Atalay Kişisel Gelişim Kursu'nda İlk ve Ortaokul bölümleri ve LGS hazırlık sınıfları  yer almakta.Ayrıca haftalık deneme sınavları yapılarak öğrencinin başarı grafiği takip edilmektedir.

 

Yaptıkları eğitim politikaları kendisini daha iyi tanıyan, kişisel gelişimini tamamlamış, sorumluluk sahibi, aydın bireyler yetiştirmeyi ilke edinen bir kurum olduklarını belirten Atalay Kişisel Gelişim Kursu Genel Koordinatörü Zahide Tuncay Atalay, "Atalay Kişisel Gelişim Kursu olarak öğrenci ve velinin; beklenti ve taleplerini dikkate alıyoruz. Eğitim politikamızı buna göre belirliyoruz.Bu vesile ile uzman kadromuzla gerçekleştirdiğimiz eğitimlerimizle öğrencilerimizin öz güveni olan, analitik düşünebilen, yaratıcı, kendi potansiyel gücünü ortaya çıkararak karşılaştığı problemleri çözebilen ve yüksek başarı sağlayan bireyler olmalarını sağlıyoruz. Hedefimiz her öğrenciye parlak bir gelecek sağlamak. Kursumuz pandemi  koşullarına uygun olarak hizmet vermektedir. Ayrıca kursumuza yeni katılan her öğrenciye iki hafta ücretsiz deneme dersleri vermekteyiz. Öğrencilerimiz böylece aldıkları eğitimi ve hizmetlerimizi daha yakından tanımış olacaktır.

 

Atalay Kişisel Gelişim Kursu Atatürk mah 31073sk ACT Life Sitesi 21/A Mezitli Mersin adresinde hizmet vermekte.

 

İletişim numarası: 0536 253 29 17

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.