Sabah İskender, Pideciğim ve Lahmacun Forum Şubesi açıldı

09.08.2019 - 23:03, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Sabah İskender, Pideciğim ve Lahmacun Forum Şubesi açıldı

Sabah Lokantalar zinciri 7. şubesi olan Sabah İskender, Pideciğim ve Lahmacun Forum Şubesini açtı. Beklentileri karşılayacak bir yer olan Sabah İskender, Pideciğim ve Lahmacun Forum Şubesi en temiz ve en uygun fiyatlarla ve güleryüzlü hizmet anlayışıyla Mersinlilerin gönlüne daha ilk günde taht kurdu.

Sedat Yılmaz/inovatifhaber Sabah Lokantaları sahibi ve Mersin'in sevilen iş insanlarından Adnan Gündoğdu  7. şubeleri olan Sabah İskender, Pideciğim ve Lahmacun  Forum Şubesi ile ilgili olarak Mersinlilerin beklentileri doğrultusunda bir şubeyi açtıklarını belirterek," Yıllarca mücadele etmemize rağmen Forum AVM'de bize yer verilmedi.Neden diye sormaya gerek yok. Yerel markalara yerel vermeyip ulusal markalara yer veriyorlar. Gelen misafirlerimiz bize talepte bulundular. Bunun için yılarca bir yer arayışındaydık. Burayı tercih ettik. Kısmetimiz burası oldu. 7. Şubemizi buraya açtık. Buraya odaklandık ve 13 gün gibi kısa bir sürede burayı bitirdik. Zamanın kıymetli olduğunu biliyoruz ve bu inançla çok iyi bir ekiple yola çıktık. Gördüğümüz beklenti ve heyecan çok iyi. Bunun sebebi de Sabah Lokantası markasında olmazsa olmaz hijyen, fiyat politikası ve ikram. Gelen misafirlerimiz için bu üç konuya çok önem veriyoruz. Bu iş bize ve ekibimize çok heyecan veriyor. Güler yüzlü insan esnaf olmalı  bilinciyle hareket ediyorum. İşimizi çok seviyoruz. İş vermeyi çok seviyoruz. İçimizdeki insan sevgisiyle ve yaşadığımız kente olan aidiyetimizle hizmet vermeye çalışıyoruz.  Dediğim gibi misafirlerimizi talebi de bu yöndeydi. Bu işletmemizi açtık. Gördüğümüz ilgiden çok memnunuz. Mersin'e ve Mersinlilere yakışan hizmet anlayışıyla 7 şubemizde de tüm vatandaşlarımızın hizmetindeyiz."dedi   Sabah İskender, Pideciğim ve Lahmacun  Forum Şubesi Sabah Lokantalar zincirinin yeni halkası Mersinlilerin hizmetinde.   Sabah İskender, Pideciğim ve Lahmacun  Forum Şubesi damak tadınıza uyacak her çeşit yemeği, çok uygun fiyatlarla sunuyor. Lahmacun, Tavuklu pideciğim, Kaşarlı pideciğim, kuşbaşılı pideciğim menüsünün yanı sıra tüm İskender çeşitleri, Gobit döner yada Antakya dürüm çeşitlerine kadar aradığınız her şey var. Çorba çeşitlerinden fırın sütlaç ve künefeye kadar da tatlı çeşitleri düşünülmüş.   Ayrıca Sabah İskender, Pideciğim ve Lahmacun  Forum Şubesinde Alo Paket Servisi de mevcut. 0 324 327 06 06  numaralı telefon ile istediğiniz siparişiniz size gelsin.
Sabah Lokantalar zinciri 7. şubesi olan Sabah İskender, Pideciğim ve Lahmacun Forum Şubesini açtı. Beklentileri karşılayacak bir yer olan Sabah İskender, Pideciğim ve Lahmacun Forum Şubesi en temiz ve en uygun fiyatlarla ve güleryüzlü hizmet anlayışıyla Mersinlilerin gönlüne daha ilk günde taht kurdu.

Sedat Yılmaz/inovatifhaber

Sabah Lokantaları sahibi ve Mersin'in sevilen iş insanlarından Adnan Gündoğdu  7. şubeleri olan Sabah İskender, Pideciğim ve Lahmacun  Forum Şubesi ile ilgili olarak Mersinlilerin beklentileri doğrultusunda bir şubeyi açtıklarını belirterek," Yıllarca mücadele etmemize rağmen Forum AVM'de bize yer verilmedi.Neden diye sormaya gerek yok. Yerel markalara yerel vermeyip ulusal markalara yer veriyorlar. Gelen misafirlerimiz bize talepte bulundular. Bunun için yılarca bir yer arayışındaydık. Burayı tercih ettik. Kısmetimiz burası oldu. 7. Şubemizi buraya açtık. Buraya odaklandık ve 13 gün gibi kısa bir sürede burayı bitirdik. Zamanın kıymetli olduğunu biliyoruz ve bu inançla çok iyi bir ekiple yola çıktık. Gördüğümüz beklenti ve heyecan çok iyi. Bunun sebebi de Sabah Lokantası markasında olmazsa olmaz hijyen, fiyat politikası ve ikram. Gelen misafirlerimiz için bu üç konuya çok önem veriyoruz. Bu iş bize ve ekibimize çok heyecan veriyor. Güler yüzlü insan esnaf olmalı  bilinciyle hareket ediyorum. İşimizi çok seviyoruz. İş vermeyi çok seviyoruz. İçimizdeki insan sevgisiyle ve yaşadığımız kente olan aidiyetimizle hizmet vermeye çalışıyoruz.  Dediğim gibi misafirlerimizi talebi de bu yöndeydi. Bu işletmemizi açtık. Gördüğümüz ilgiden çok memnunuz. Mersin'e ve Mersinlilere yakışan hizmet anlayışıyla 7 şubemizde de tüm vatandaşlarımızın hizmetindeyiz."dedi

 

Sabah İskender, Pideciğim ve Lahmacun  Forum Şubesi Sabah Lokantalar zincirinin yeni halkası Mersinlilerin hizmetinde.

 

Sabah İskender, Pideciğim ve Lahmacun  Forum Şubesi damak tadınıza uyacak her çeşit yemeği, çok uygun fiyatlarla sunuyor. Lahmacun, Tavuklu pideciğim, Kaşarlı pideciğim, kuşbaşılı pideciğim menüsünün yanı sıra tüm İskender çeşitleri, Gobit döner yada Antakya dürüm çeşitlerine kadar aradığınız her şey var. Çorba çeşitlerinden fırın sütlaç ve künefeye kadar da tatlı çeşitleri düşünülmüş.

 

Ayrıca Sabah İskender, Pideciğim ve Lahmacun  Forum Şubesinde Alo Paket Servisi de mevcut. 0 324 327 06 06  numaralı telefon ile istediğiniz siparişiniz size gelsin.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.