Sabri Tekli’den Volkswagen’e çağrı

Ekonomi 03.07.2019 - 18:46, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Sabri Tekli’den Volkswagen’e çağrı

Alman otomotiv firması Volkswagen’in Türkiye’de yatırım yapmak için fabrika arayışı Mersin protokolünü heyecanlandırdı. Yatırımın Mersin’e yapılması gerektiği konusunda görüşlerini dile getiren Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sabri Tekli, Mersin’in gerek konumu gerekse lojistik ve sanayi alanındaki üstünlüğüne dikkat çekti.

Alman otomotiv firması Volkswagen’in bir süredir Türkiye’de yatırım yapacağının konuşulması Mersin’de heyecan yarattı.   Alman otomotiv firması Volkswagen’in Türkiye’de yatırım yapmak için fabrika arayışı Mersin protokolünü heyecanlandırdı. Yatırımın Mersin’e yapılması gerektiği konusunda görüşlerini dile getiren Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sabri Tekli, Mersin’in gerek konumu gerekse lojistik ve sanayi alanındaki üstünlüğüne dikkat çekti. Başkan Tekli, ‘Alman otomotiv firması Volkswagen’in Türkiye’deki yatırım planı bizleri oldukça heyecanlandırdı. Mersin; Türkiye’nin en büyük konteynır kapasiteli limanına sahip olmasının yanı sıra, coğrafi konumu, kalifiye işçi gereksinimlerinin karşılanması, lojistik üstünlüğü, sanayisi ile bu yatırımın karşılığı olan tek kenttir’ dedi.   Fabrikanın Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nde yapılması halinde Alman otomotiv firması Volkswagen’i büyük avantajların beklediğini dile getiren Tekli, ‘Sürekli büyüyen ve gelişen, Türkiye’de parmakla gösterilen bir OSB konumundayız. Bu nedenle bu yatırımın MTOSB sınırları içerisinde olması firma için büyük bir avantaj sağlar. Bizler yatırımcılarımızın her zaman en büyük destekçisi olduk ve olmaya devam devam ediyoruz. Mersin’in gerek istihdam yönünden gerekse iş gücü yönüyle bu tarz yatırımlara her zaman ihtiyacı vardır. Yatırımın MTOSB’den bağımsız olması halinde bile bizler MTOSB yönetimi olarak bu yatırımın Mersin’e kazandırılması için elimizden gelen desteği vermeye hazırız’ dedi.
Alman otomotiv firması Volkswagen’in Türkiye’de yatırım yapmak için fabrika arayışı Mersin protokolünü heyecanlandırdı. Yatırımın Mersin’e yapılması gerektiği konusunda görüşlerini dile getiren Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sabri Tekli, Mersin’in gerek konumu gerekse lojistik ve sanayi alanındaki üstünlüğüne dikkat çekti.

Alman otomotiv firması Volkswagen’in bir süredir Türkiye’de yatırım yapacağının konuşulması Mersin’de heyecan yarattı.

 

Alman otomotiv firması Volkswagen’in Türkiye’de yatırım yapmak için fabrika arayışı Mersin protokolünü heyecanlandırdı. Yatırımın Mersin’e yapılması gerektiği konusunda görüşlerini dile getiren Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sabri Tekli, Mersin’in gerek konumu gerekse lojistik ve sanayi alanındaki üstünlüğüne dikkat çekti. Başkan Tekli, ‘Alman otomotiv firması Volkswagen’in Türkiye’deki yatırım planı bizleri oldukça heyecanlandırdı. Mersin; Türkiye’nin en büyük konteynır kapasiteli limanına sahip olmasının yanı sıra, coğrafi konumu, kalifiye işçi gereksinimlerinin karşılanması, lojistik üstünlüğü, sanayisi ile bu yatırımın karşılığı olan tek kenttir’ dedi.

 

Fabrikanın Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nde yapılması halinde Alman otomotiv firması Volkswagen’i büyük avantajların beklediğini dile getiren Tekli, ‘Sürekli büyüyen ve gelişen, Türkiye’de parmakla gösterilen bir OSB konumundayız. Bu nedenle bu yatırımın MTOSB sınırları içerisinde olması firma için büyük bir avantaj sağlar. Bizler yatırımcılarımızın her zaman en büyük destekçisi olduk ve olmaya devam devam ediyoruz. Mersin’in gerek istihdam yönünden gerekse iş gücü yönüyle bu tarz yatırımlara her zaman ihtiyacı vardır. Yatırımın MTOSB’den bağımsız olması halinde bile bizler MTOSB yönetimi olarak bu yatırımın Mersin’e kazandırılması için elimizden gelen desteği vermeye hazırız’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.