Silahla Yaralanan Köpeğin Durumu İyiye Gidiyor

16.02.2021 - 16:49, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Silahla Yaralanan Köpeğin Durumu İyiye Gidiyor

Tarsus’ta ateşli silahla vurulan köpeğin tedavi süreci hakkında bilgi veren Tarsus Belediyesi Veteriner Hekimi Onur Terli, antibiyotik tedavisini sürdürdüklerini, köpeğin durumunun iyiye gittiğini söyledi.

Ayrıca, ekolojik rehabilite alanında gözetim altında tutulan köpeğe çalışanlar, yaşam savaşını kazandığı için 'Kahraman' adını verdi. Tarsus’un Mithatpaşa Mahallesi’nde henüz kimliği belirlenemeyen caniler ateşli silahla bir köpeği vurmuş, yaralı köpek mahalle sakinlerinin ilk müdahalesinin ardından Tarsus Belediyesi veteriner hekiminin başarılı operasyonu ile hayata tutunmuştu. Şu anda Tarsus Belediyesi’nin ekolojik rehabilitasyon alanında gözlem altında tutulan yaralı köpeğin sağlık durumu ile ilgili bilgi veren Veteriner Hekim Onur Terli  “Köpeğimizin durumu şu an gayet iyiye gidiyor. Günlük antibiyotik tedavisine devam ediyoruz. Yabancı cisimden kaynaklı enfeksiyonlar oluşmasın diye antibiyotik tedavisi uyguluyoruz. Büyük bir şişlik var yara bölgesinde. Bunu gidermek için uygun ilaçları kullanıyoruz. Antibiyotik tedavisi bittikten sonra şişliği indirmek için sabunlu sıcak su ile her gün masaj yapacağız. Köpeğimizin genel durumu iyiye gidiyor” dedi.
Tarsus’ta ateşli silahla vurulan köpeğin tedavi süreci hakkında bilgi veren Tarsus Belediyesi Veteriner Hekimi Onur Terli, antibiyotik tedavisini sürdürdüklerini, köpeğin durumunun iyiye gittiğini söyledi.

Ayrıca, ekolojik rehabilite alanında gözetim altında tutulan köpeğe çalışanlar, yaşam savaşını kazandığı için 'Kahraman' adını verdi.

Tarsus’un Mithatpaşa Mahallesi’nde henüz kimliği belirlenemeyen caniler ateşli silahla bir köpeği vurmuş, yaralı köpek mahalle sakinlerinin ilk müdahalesinin ardından Tarsus Belediyesi veteriner hekiminin başarılı operasyonu ile hayata tutunmuştu.

Şu anda Tarsus Belediyesi’nin ekolojik rehabilitasyon alanında gözlem altında tutulan yaralı köpeğin sağlık durumu ile ilgili bilgi veren Veteriner Hekim Onur Terli  “Köpeğimizin durumu şu an gayet iyiye gidiyor. Günlük antibiyotik tedavisine devam ediyoruz. Yabancı cisimden kaynaklı enfeksiyonlar oluşmasın diye antibiyotik tedavisi uyguluyoruz. Büyük bir şişlik var yara bölgesinde. Bunu gidermek için uygun ilaçları kullanıyoruz. Antibiyotik tedavisi bittikten sonra şişliği indirmek için sabunlu sıcak su ile her gün masaj yapacağız. Köpeğimizin genel durumu iyiye gidiyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.