Soli sütunları arasında dev moda gösterisi

Kültür-Sanat 22.06.2019 - 15:15, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Soli sütunları arasında dev moda gösterisi

Ünlü modacı Yıldırım Mayruk 2019 yaz koleksiyonunu ‘Güneş Defilesi' adıyla ilk kez halk ile buluşturdu.

Soli Pompeiopolis Sütunlu Caddede gerçekleşen defilede Türkiye’nin en  önemli mankenleri güneşin tüm renklerini Soli Pompeiopolis'te kurulan dev podyumdan Akdeniz'e taşıdı.  2019 yaz koleksiyonu ‘Güneş Melekleri' adıyla Mersin için özel olarak hazırlandı ve burada ilk kez halkla buluştu. 12 uluslararası manken, 27 kişilik dev ekiple sahnelenen defile izleyicilerden tam not aldı. Binlerce Mersinli örneğini ancak İstanbul’da yada yurtdışında görülebileceği moda şovunu tarih, doğa ve deniz üçgeni arasında heyecanla izledi. Modanın duayen ismi Yıldırım Mayruk ve "Terzi Yamağı" lakaplı Barbaros Şansal tarafından hazırlanan defile izleyenleri büyüleyerek büyük alkış aldı. Ünlü mankenler, Nazım Hikmet, Metin Altıok gibi şairlerin şiirleri arasında özel tasarlanmış güneş temalı elbiseleri sergiledi. Defilede sahneye çıkan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mersinlilerin dünyada yine bir ilki yaşadığını ifade ederek, “dünyanın en önemli modacılarından Yıldırım Mayruk, 2 bin 500 yıllık tarihe sahip Soli Pompeiopolis Sütunları arasında Yaz Kreasyonunu halkımıza sergiledi. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir atmosferi bulmazsınız. Önceki gün İspanya’dan gelen dansçılar Mersinlilerle buluşurken bugün bir moda şovunu izliyorsunuz. Gerek İspanyol dansçılar gerekse Sayın Yıldırım Mayruk ve Barbaros Şansal bu dev etkinliklerden hiçbir ücret talebinde bulunmadı. Bu bile yaptıkları işe duydukları saygının ve festivalimize verdikleri önemin en önemli göstergesidir” dedi. Başkan Tarhan, Yıldırm Mayruk ve Barbaros Şansal’a çiçek verdi.
Ünlü modacı Yıldırım Mayruk 2019 yaz koleksiyonunu ‘Güneş Defilesi' adıyla ilk kez halk ile buluşturdu.

Soli Pompeiopolis Sütunlu Caddede gerçekleşen defilede Türkiye’nin en  önemli mankenleri güneşin tüm renklerini Soli Pompeiopolis'te kurulan dev podyumdan Akdeniz'e taşıdı.  2019 yaz koleksiyonu ‘Güneş Melekleri' adıyla Mersin için özel olarak hazırlandı ve burada ilk kez halkla buluştu. 12 uluslararası manken, 27 kişilik dev ekiple sahnelenen defile izleyicilerden tam not aldı. Binlerce Mersinli örneğini ancak İstanbul’da yada yurtdışında görülebileceği moda şovunu tarih, doğa ve deniz üçgeni arasında heyecanla izledi.

Modanın duayen ismi Yıldırım Mayruk ve "Terzi Yamağı" lakaplı Barbaros Şansal tarafından hazırlanan defile izleyenleri büyüleyerek büyük alkış aldı. Ünlü mankenler, Nazım Hikmet, Metin Altıok gibi şairlerin şiirleri arasında özel tasarlanmış güneş temalı elbiseleri sergiledi.

Defilede sahneye çıkan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mersinlilerin dünyada yine bir ilki yaşadığını ifade ederek, “dünyanın en önemli modacılarından Yıldırım Mayruk, 2 bin 500 yıllık tarihe sahip Soli Pompeiopolis Sütunları arasında Yaz Kreasyonunu halkımıza sergiledi. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir atmosferi bulmazsınız. Önceki gün İspanya’dan gelen dansçılar Mersinlilerle buluşurken bugün bir moda şovunu izliyorsunuz. Gerek İspanyol dansçılar gerekse Sayın Yıldırım Mayruk ve Barbaros Şansal bu dev etkinliklerden hiçbir ücret talebinde bulunmadı. Bu bile yaptıkları işe duydukları saygının ve festivalimize verdikleri önemin en önemli göstergesidir” dedi.

Başkan Tarhan, Yıldırm Mayruk ve Barbaros Şansal’a çiçek verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.