Sunay, KKTC'nin 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramını Kutladı

20.07.2019 - 13:19, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Sunay, KKTC'nin 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramını Kutladı

Türk Arap Ülkeleri İş İnsanları Derneği (TURAB) Genel Başkanı Canan Sunay, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramının 45. Yıl dönümünde bir mesaj yayınlayarak, Kıbrıs Türklerinin Barış ve Özgürlük Bayramı'nı kutladı.

Mesajında Kıbrıslı Türklerin uğradığı baskı ve zulmü ortadan kaldırmak amacıyla Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından 20 Temmuz 1974 tarihinde gerçekleştirilen harekat ile adada yaşayan halkların tümüne barış ve huzur getirdiğini ifade eden Sunay, " 20 Temmuz’da Kıbrıs Türkleri Ada’da barıştan ve çözümden yana tavır sergileyerek, birlik ve dayanışma içinde her türlü baskı ve yıldırmalara karşı, hak ve hürriyet mücadelesinden vazgeçmeyeceğini tüm dünyaya kanıtlamıştır.“Bu zorlu mücadele Türkiye Cumhuriyeti Devleti,  Kıbrıs Türk halkını hiçbir zaman yalnız bırakmamıştır. Bu günlere uşalmasında ve gelece güvenle bakmasında Türkiye Cumhuriyeti her zaman yanlarında olacaktır.  Kıbrıs Türk halkının da , geçmişte yaşananları bir daha yaşamaması için, kendilerine düşen göreve, egemen varlığına ve KKTC Devletine, her koşulda sahip çıkacağına inanıyoruz. TURAB Topluluğu olarak, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı'nın 45. yıldönümünü kutlar, canları pahasına barış ve özgürlükte vazgeçmeyen şehitlerimize Allahtan rahmet dileriz”" dedi. 
Türk Arap Ülkeleri İş İnsanları Derneği (TURAB) Genel Başkanı Canan Sunay, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramının 45. Yıl dönümünde bir mesaj yayınlayarak, Kıbrıs Türklerinin Barış ve Özgürlük Bayramı'nı kutladı.

Mesajında Kıbrıslı Türklerin uğradığı baskı ve zulmü ortadan kaldırmak amacıyla Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından 20 Temmuz 1974 tarihinde gerçekleştirilen harekat ile adada yaşayan halkların tümüne barış ve huzur getirdiğini ifade eden Sunay, " 20 Temmuz’da Kıbrıs Türkleri Ada’da barıştan ve çözümden yana tavır sergileyerek, birlik ve dayanışma içinde her türlü baskı ve yıldırmalara karşı, hak ve hürriyet mücadelesinden vazgeçmeyeceğini tüm dünyaya kanıtlamıştır.“Bu zorlu mücadele Türkiye Cumhuriyeti Devleti,  Kıbrıs Türk halkını hiçbir zaman yalnız bırakmamıştır. Bu günlere uşalmasında ve gelece güvenle bakmasında Türkiye Cumhuriyeti her zaman yanlarında olacaktır.  Kıbrıs Türk halkının da , geçmişte yaşananları bir daha yaşamaması için, kendilerine düşen göreve, egemen varlığına ve KKTC Devletine, her koşulda sahip çıkacağına inanıyoruz.

TURAB Topluluğu olarak, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı'nın 45. yıldönümünü kutlar, canları pahasına barış ve özgürlükte vazgeçmeyen şehitlerimize Allahtan rahmet dileriz”" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.