Tarhan '2021 yeni umutlara yelken açacağımız bir yıl olsun'

27.12.2020 - 14:55, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Tarhan '2021 yeni umutlara yelken açacağımız bir yıl olsun'

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, 2021 yılının umutsuzlukların yok olduğu yepyeni bir yıl olması dileğinde bulundu.

Millet olarak olumsuzluklardan ders çıkarmamız gerektiğini ifade eden Başkan Tarhan, demokrasi ve Cumhuriyet ortak paydasında hep birlikte çalışmaya devam etmeliyiz çağrısında bulundu.   YENİ YILDA YILGINLIĞA, BEZGİNLİĞE YER VERMEYELİM Başkan Tarhan yayınladığı yeni yıl mesajında, 2021 yılının yeni umutlar yeni sevinçler getirmesini temenni ettiklerini ifade ederek, “Yeni bir yıla girerken vatandaşların umutlarını yitirmemelerini diliyorum. Yaşamımızda umutsuzluğa, yılgınlığa, bezginliğe yer vermeyelim riskleri olumlu yöne çevirmeliyiz. Fırsatları çok iyi değerlendirmeli, olumsuzluklardan ders almalıyız. Olumsuzlukları değil pozitif yönleri ön plana çıkarmalıyız. Demokrasi ve Cumhuriyet ortak paydalarımız arasında başat olmalıdır” dedi.   YAPABİLİRİZ-YAPABİLİRSİNİZ Yeni yılda da daha güzel bir Mezitli için çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Tarhan mesajında, “Mezitli’de ekonomik ve siyasal göstergeler Türkiye ortalamasının çok üzerinde parlak, aydınlık bir gelecek vaad ediyor. Hızlı büyüyen gelişen yaşanabilir Mezitli’de gelecekten umutluyuz.2021 yılında da Belediye olarak Mezitli halkının daha mutlu yaşaması için hep birlikte başarılı şekilde yönetime devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, 2021 yılının umutsuzlukların yok olduğu yepyeni bir yıl olması dileğinde bulundu.

Millet olarak olumsuzluklardan ders çıkarmamız gerektiğini ifade eden Başkan Tarhan, demokrasi ve Cumhuriyet ortak paydasında hep birlikte çalışmaya devam etmeliyiz çağrısında bulundu.

 

YENİ YILDA YILGINLIĞA, BEZGİNLİĞE YER VERMEYELİM

Başkan Tarhan yayınladığı yeni yıl mesajında, 2021 yılının yeni umutlar yeni sevinçler getirmesini temenni ettiklerini ifade ederek, “Yeni bir yıla girerken vatandaşların umutlarını yitirmemelerini diliyorum. Yaşamımızda umutsuzluğa, yılgınlığa, bezginliğe yer vermeyelim riskleri olumlu yöne çevirmeliyiz. Fırsatları çok iyi değerlendirmeli, olumsuzluklardan ders almalıyız. Olumsuzlukları değil pozitif yönleri ön plana çıkarmalıyız. Demokrasi ve Cumhuriyet ortak paydalarımız arasında başat olmalıdır” dedi.

 

YAPABİLİRİZ-YAPABİLİRSİNİZ

Yeni yılda da daha güzel bir Mezitli için çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Tarhan mesajında, “Mezitli’de ekonomik ve siyasal göstergeler Türkiye ortalamasının çok üzerinde parlak, aydınlık bir gelecek vaad ediyor. Hızlı büyüyen gelişen yaşanabilir Mezitli’de gelecekten umutluyuz.2021 yılında da Belediye olarak Mezitli halkının daha mutlu yaşaması için hep birlikte başarılı şekilde yönetime devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.