Tarhan, ‘Kurban Bayramımızı, tedbiri elden bırakmadan kutlayalım’

30.07.2020 - 18:14, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Tarhan, ‘Kurban Bayramımızı, tedbiri elden bırakmadan kutlayalım’

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, tüm vatandaşların sağlıklı ve huzur içerisinde bir bayram geçirmesi dileklerini iletti.

Mezitlililerin bayramlarını sorunsuz bir şekilde yapabilmesi için bütün tedbirleri aldıklarını ifade eden Başkan Tarhan, yayınladığı bayram mesajında, “Dostluğu, sevgiyi, kardeşliği, geleceğimizi, aşımızı, ekmeğimizi, soframızı, hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız bu günlerde tüm vatandaşlarımızın tedbiri elden bırakmadan, birlik ve beraberlik içinde olmasını dilerim” ifadelerini kullandı.   Bayramların insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygıyı perçinlendiği, küslüklerin unutulduğu çok özel günler olduğunu ifade eden Başkan Tarhan, “Ancak bu bayram maalesef diğer bayramlardan biraz farklı kutlamaya özen gösterelim. Mümkün olduğunca bayramımızı bayram gibi yaşamak için sosyal mesafeye dikkat edelim. Maskemizi mutlaka kullanalım. Daha da önemlisi kendimizi, ailemizi, sevdiklerimizi ve toplumumuzu korumak için; gelenek haline gelen bayram ziyaretlerimizi yapmayalım” uyarılarında bulundu.    Dünyada ilk kez son derece olağanüstü şartlarda bir bayram kutlaması yapılacağına dikkat çeken Başkan Tarhan, “Bu sene her yıl olduğundan çok daha titiz bir şekilde, hazırlıklarımızı yaptık. Zabıta Müdürlüğü, ekiplerimiz bayram öncesi ve bayram sırasında aralıksız denetim yaparak, belirlenen noktalar dışında açıkta, cadde ve sokaklarda kurban satışına ve kesimine kesinlikle izin vermeyecek. Yine, bayram alışverişinin yapıldığı alanlarda istismarı engellemek için gereken denetimleri yapacak. Müdürlüklerimiz, temizlik ve hijyen konularında çalışmalar yapacak" dedi.   Vatandaşlara da gereken hijyen konularına uymaları konusunda uyarılarda bulunan Başkan Tarhan, "Vatandaşlarımızdan isteğimiz, koronavirüse karşı aldığımız tedbirlere uyarak, son derece dikkatli ve hassas davranmalarıdır. Özellikle, gerekli izinleri ve küpesi bulunmayan hayvanları asla satın almamaları son derece önemlidir. Kesim için randevu alalım ve mümkün olduğunca az kişi ile kesim merkezinde bulunalım  kişi ve toplum sağlığı açsından önemlidir" diye konuştu.   Başkan Tarhan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Mezitlililerin, belediye personelimizin ve vatandaşlarımızın bayramlarını kutlar, gönenç içerisinde, sağlık kaygısı olmadan, bir arada geçireceğimiz, nice bayramlar dilerim.”
Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, tüm vatandaşların sağlıklı ve huzur içerisinde bir bayram geçirmesi dileklerini iletti.

Mezitlililerin bayramlarını sorunsuz bir şekilde yapabilmesi için bütün tedbirleri aldıklarını ifade eden Başkan Tarhan, yayınladığı bayram mesajında, “Dostluğu, sevgiyi, kardeşliği, geleceğimizi, aşımızı, ekmeğimizi, soframızı, hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız bu günlerde tüm vatandaşlarımızın tedbiri elden bırakmadan, birlik ve beraberlik içinde olmasını dilerim” ifadelerini kullandı.

 

Bayramların insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygıyı perçinlendiği, küslüklerin unutulduğu çok özel günler olduğunu ifade eden Başkan Tarhan, “Ancak bu bayram maalesef diğer bayramlardan biraz farklı kutlamaya özen gösterelim. Mümkün olduğunca bayramımızı bayram gibi yaşamak için sosyal mesafeye dikkat edelim. Maskemizi mutlaka kullanalım. Daha da önemlisi kendimizi, ailemizi, sevdiklerimizi ve toplumumuzu korumak için; gelenek haline gelen bayram ziyaretlerimizi yapmayalım” uyarılarında bulundu. 

 

Dünyada ilk kez son derece olağanüstü şartlarda bir bayram kutlaması yapılacağına dikkat çeken Başkan Tarhan, “Bu sene her yıl olduğundan çok daha titiz bir şekilde, hazırlıklarımızı yaptık. Zabıta Müdürlüğü, ekiplerimiz bayram öncesi ve bayram sırasında aralıksız denetim yaparak, belirlenen noktalar dışında açıkta, cadde ve sokaklarda kurban satışına ve kesimine kesinlikle izin vermeyecek. Yine, bayram alışverişinin yapıldığı alanlarda istismarı engellemek için gereken denetimleri yapacak. Müdürlüklerimiz, temizlik ve hijyen konularında çalışmalar yapacak" dedi.

 

Vatandaşlara da gereken hijyen konularına uymaları konusunda uyarılarda bulunan Başkan Tarhan, "Vatandaşlarımızdan isteğimiz, koronavirüse karşı aldığımız tedbirlere uyarak, son derece dikkatli ve hassas davranmalarıdır. Özellikle, gerekli izinleri ve küpesi bulunmayan hayvanları asla satın almamaları son derece önemlidir. Kesim için randevu alalım ve mümkün olduğunca az kişi ile kesim merkezinde bulunalım  kişi ve toplum sağlığı açsından önemlidir" diye konuştu.

 

Başkan Tarhan, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Mezitlililerin, belediye personelimizin ve vatandaşlarımızın bayramlarını kutlar, gönenç içerisinde, sağlık kaygısı olmadan, bir arada geçireceğimiz, nice bayramlar dilerim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.