Tarhan Ve Bozdoğan, Başkan Yılmaz'ı Ziyaret Etti.

19.02.2020 - 13:40, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Tarhan Ve Bozdoğan, Başkan Yılmaz'ı Ziyaret Etti.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Mezitli Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Kabadayı ve Başkan Yardımcılarının da hazır bulunduğu ziyarette, çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.          "Kentimizin Kalkınması İçin Diyalog Halinde Çalışmaya Devam Edeceğiz"   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yılmaz; "Kenti yöneten insanlar olarak hepimizin ortak amacı Mersin'in gelişmesi, kalkınması ve vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmaktır. Bu amaç doğrultusunda işbirliği ve koordinasyon içerisinde çalışmaya devam edeceğiz" dedi. Kendilerini ağırlayan mevkidaşı Yılmaz'a teşekkür eden Mezitli Belediye Başkanı Tarhan da; "Siyasi görüş ne olursa olsun bu kent için belediye başkanlarının birlikte hareket etmesi önemli" ifadelerini kullandı.  Tarhan, "Merkez İlçe Belediye Başkanları olarak belirli aralıklara buluşulmasını prensip olarak belirlediklerini ancak ilk buluşmaya Yenişehir Belediye Başkanımız Abdullah Özyiğit önceden belirlenen bir programı nedeniyle İstanbul’da olmasından dolayı katılamadı. Programımız arasında ziyaret etmeyi düşündüğümüz Akdeniz Belediye Başkanımız Mustafa Gültak ile Umre ziyaretinde olmasından dolayı bir araya gelemedik. İleri ki süreçte Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’ı da ziyaret edeceğiz. Mersin’de bulunan Tarsus Belediye Başkanımız Haluk Bozdoğan’la birlikte Sayın Atsız Afşin Yılmaz’ı ziyaret ettik.Çok olumlu bir görüşme oldu. Dostane bir ortamda çalışmalarımızı, fikirlerimizi birbirimize aktarma şansı bulduk. Amacı Mersin’e hizmet olan Başkanlarımızla buluşmalarımıza devam edeceğiz"dedi. Ziyarette Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Başkan Yılmaz'a günün anısına üzerinde Tarsus'un önemli değerlerinden Kleopatra Kapısı'nın bulunduğu bir tablo hediye etti.  
Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Mezitli Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Kabadayı ve Başkan Yardımcılarının da hazır bulunduğu ziyarette, çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

        

"Kentimizin Kalkınması İçin Diyalog Halinde Çalışmaya Devam Edeceğiz"

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yılmaz; "Kenti yöneten insanlar olarak hepimizin ortak amacı Mersin'in gelişmesi, kalkınması ve vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmaktır. Bu amaç doğrultusunda işbirliği ve koordinasyon içerisinde çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Kendilerini ağırlayan mevkidaşı Yılmaz'a teşekkür eden Mezitli Belediye Başkanı Tarhan da; "Siyasi görüş ne olursa olsun bu kent için belediye başkanlarının birlikte hareket etmesi önemli" ifadelerini kullandı.  Tarhan, "Merkez İlçe Belediye Başkanları olarak belirli aralıklara buluşulmasını prensip olarak belirlediklerini ancak ilk buluşmaya Yenişehir Belediye Başkanımız Abdullah Özyiğit önceden belirlenen bir programı nedeniyle İstanbul’da olmasından dolayı katılamadı. Programımız arasında ziyaret etmeyi düşündüğümüz Akdeniz Belediye Başkanımız Mustafa Gültak ile Umre ziyaretinde olmasından dolayı bir araya gelemedik. İleri ki süreçte Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’ı da ziyaret edeceğiz. Mersin’de bulunan Tarsus Belediye Başkanımız Haluk Bozdoğan’la birlikte Sayın Atsız Afşin Yılmaz’ı ziyaret ettik.Çok olumlu bir görüşme oldu. Dostane bir ortamda çalışmalarımızı, fikirlerimizi birbirimize aktarma şansı bulduk. Amacı Mersin’e hizmet olan Başkanlarımızla buluşmalarımıza devam edeceğiz"dedi.

Ziyarette Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Başkan Yılmaz'a günün anısına üzerinde Tarsus'un önemli değerlerinden Kleopatra Kapısı'nın bulunduğu bir tablo hediye etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.