Tarsus Belediyesi Ekipleri, Yaralı Köpeğe Anında Müdahale Etti

19.09.2019 - 18:29, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Tarsus Belediyesi Ekipleri, Yaralı Köpeğe Anında Müdahale Etti

Tarsus’ta bir aracın çarptığı ve ağır yaralanan sokak köpeğine, Tarsus Belediyesi’nde görevli veteriner hekim anında müdahale etti.

Kemalpaşa Sanayi Sitesi’nde aracın önüne çıkan köpek, çarpmanın etkisiyle acı içinde yerde kaldı. Bir vatandaşın ihbarı üzerine Tarsus Belediyesi’nde görevli veteriner ile barınak ekipleri harekete geçti. Olay yerine gelen ekipler, ilk müdahalenin ardından yaralı köpeği, Tarsus Belediye Köpek Bakım ve Islah Evi’ne götürdüler. Ameliyata alınan köpeğin tedavi süreci devam ediyor. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan sürücülere çağrıda bulunarak, “Belediye olarak ilçemizde yaşayan her canlıya el uzatmak bizim görevimiz. Bunun yanı sıra insani olarak sorumluluklarımızın da bilinci ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Trafikte araç kullanırken lütfen dikkatli olalım” dedi.
Tarsus’ta bir aracın çarptığı ve ağır yaralanan sokak köpeğine, Tarsus Belediyesi’nde görevli veteriner hekim anında müdahale etti.

Kemalpaşa Sanayi Sitesi’nde aracın önüne çıkan köpek, çarpmanın etkisiyle acı içinde yerde kaldı. Bir vatandaşın ihbarı üzerine Tarsus Belediyesi’nde görevli veteriner ile barınak ekipleri harekete geçti. Olay yerine gelen ekipler, ilk müdahalenin ardından yaralı köpeği, Tarsus Belediye Köpek Bakım ve Islah Evi’ne götürdüler. Ameliyata alınan köpeğin tedavi süreci devam ediyor.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan sürücülere çağrıda bulunarak, “Belediye olarak ilçemizde yaşayan her canlıya el uzatmak bizim görevimiz. Bunun yanı sıra insani olarak sorumluluklarımızın da bilinci ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Trafikte araç kullanırken lütfen dikkatli olalım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.