Tarsus Belediyespor Kulübü ile MP Hastanesi arasında Sağlık Sponsorluğu anlaşması

Sağlık 02.09.2020 - 16:29, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Tarsus Belediyespor Kulübü ile MP Hastanesi arasında Sağlık Sponsorluğu anlaşması

Tarsus Belediyespor Kulübü ile Medical Park Hastanesi arasında Sağlık Sponsorluğu anlaşması imzalandı.

Sağlık sponsorluğu anlaşması ile yeni sezonda Tarsus Belediyespor Kulübü Basketbol ve Voleybol Takımları kadrosunda yer alan teknik heyet ve sporcuların sağlığı Medical Park Tarsus Hastanesi güvencesinde olacak. Belediyespor bünyesinde yer alan tüm sporcuların sağlığını oldukça önemseyen Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, kulüp Asbaşkanı Harun Talaş’a bu konuda titiz davranarak, sağlık sponsorluğu konusunda kendi alanında donanımlı bir sağlık kuruluşu ile anlaşma yapması için talimat verdi. Kulüp Asbaşkanı Harun Talaş ile Medical Park Tarsus Hastanesi’nin Genel Müdürü Üroloji Uzmanı Dr. Öğretim Üyesi Zeynel Canoğulları arasında gerçekleşen görüşme anlaşma ile sonuçlandı. Talaş ve Canoğulları arasında her iki kurumu temsilen atılan imzaların ardından “Sağlık Sponsorluğu” anlaşması devreye girmiş oldu. Yapılan anlaşma ile yeni sezonda Tarsus Belediyespor Kulübüne Medical Park Hastanesi tarafından önemli bir destek sağlanırken, Medical Park Tarsus Hastanesi’nin Genel Müdürü Üroloji Uzmanı Dr. Öğretim Üyesi Zeynel Canoğulları, Tarsus’ta sağlık alanında hizmet eden bir kurum olarak Tarsus Belediyespor’a destek olmaktan mutluluk duyuyoruz, dedi.
Tarsus Belediyespor Kulübü ile Medical Park Hastanesi arasında Sağlık Sponsorluğu anlaşması imzalandı.

Sağlık sponsorluğu anlaşması ile yeni sezonda Tarsus Belediyespor Kulübü Basketbol ve Voleybol Takımları kadrosunda yer alan teknik heyet ve sporcuların sağlığı Medical Park Tarsus Hastanesi güvencesinde olacak.

Belediyespor bünyesinde yer alan tüm sporcuların sağlığını oldukça önemseyen Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, kulüp Asbaşkanı Harun Talaş’a bu konuda titiz davranarak, sağlık sponsorluğu konusunda kendi alanında donanımlı bir sağlık kuruluşu ile anlaşma yapması için talimat verdi.

Kulüp Asbaşkanı Harun Talaş ile Medical Park Tarsus Hastanesi’nin Genel Müdürü Üroloji Uzmanı Dr. Öğretim Üyesi Zeynel Canoğulları arasında gerçekleşen görüşme anlaşma ile sonuçlandı.

Talaş ve Canoğulları arasında her iki kurumu temsilen atılan imzaların ardından “Sağlık Sponsorluğu” anlaşması devreye girmiş oldu.

Yapılan anlaşma ile yeni sezonda Tarsus Belediyespor Kulübüne Medical Park Hastanesi tarafından önemli bir destek sağlanırken, Medical Park Tarsus Hastanesi’nin Genel Müdürü Üroloji Uzmanı Dr. Öğretim Üyesi Zeynel Canoğulları, Tarsus’ta sağlık alanında hizmet eden bir kurum olarak Tarsus Belediyespor’a destek olmaktan mutluluk duyuyoruz, dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.