Tarsus’ta Asfaltlama Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor

24.09.2020 - 17:35, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Tarsus’ta Asfaltlama Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor

Tarsus Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, büyükşehir yasası ile köy statüsünden mahalleye dönüşen yerlerde ve kent merkezinde bozuk olan yolların onarım ve asfaltlama çalışmalarına ağırlık veriyor.

Kent sınırlarının tamamını kapsayacak şekilde yıpranmış ve bozuk yol bırakmamak için çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Tarsus Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahalle aralarındaki sokakları tek tek asfaltlıyor. Kentin sorunlarının tespiti noktasında yaptığı incelemelerde mahallelerin önemli sorunlarından birisinin asfalt eksikliği olduğunu gören, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, aksaklıkların çözüme kavuşturulması için başlattığı çalışma seferberliği 24 saat esasına göre yürütülüyor. Yapılan planlama dâhilinde Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Olukkoyağı Mahallesinden başlatılan yolların onarımı ve asfaltlama çalışmaları tüm kırsal ve ova mahallerde devam edecek. Şehir merkezinde ise Öğretmenler Mahallesinde yürütülen asfaltlama çalışmaları yolları daha düzgün hale getirirken kentte bozuk yol kalmayana kadar sürdürülecek. Yaşanılabilir bir kenti inşa etmek adına 24 saat esasına göre hizmet atağı başlattıklarını bildiren Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, kentimizin sorunlarını ortadan kaldırana dek durmadan, yorulmadan çalışmalara devam edeceğiz. Asfaltlama çalışmalarının tamamlanması ile birlikte yollardaki bozuklukların giderilmesi sonucu şehrin trafiğinde rahatlama meydana gelecek ve sürücüler gönül rahatlığı ile şehrimizde konforlu sürüş keyfini doyasıya yaşayacaklar dedi.
Tarsus Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, büyükşehir yasası ile köy statüsünden mahalleye dönüşen yerlerde ve kent merkezinde bozuk olan yolların onarım ve asfaltlama çalışmalarına ağırlık veriyor.

Kent sınırlarının tamamını kapsayacak şekilde yıpranmış ve bozuk yol bırakmamak için çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Tarsus Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahalle aralarındaki sokakları tek tek asfaltlıyor.

Kentin sorunlarının tespiti noktasında yaptığı incelemelerde mahallelerin önemli sorunlarından birisinin asfalt eksikliği olduğunu gören, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, aksaklıkların çözüme kavuşturulması için başlattığı çalışma seferberliği 24 saat esasına göre yürütülüyor.

Yapılan planlama dâhilinde Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Olukkoyağı Mahallesinden başlatılan yolların onarımı ve asfaltlama çalışmaları tüm kırsal ve ova mahallerde devam edecek. Şehir merkezinde ise Öğretmenler Mahallesinde yürütülen asfaltlama çalışmaları yolları daha düzgün hale getirirken kentte bozuk yol kalmayana kadar sürdürülecek.

Yaşanılabilir bir kenti inşa etmek adına 24 saat esasına göre hizmet atağı başlattıklarını bildiren Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, kentimizin sorunlarını ortadan kaldırana dek durmadan, yorulmadan çalışmalara devam edeceğiz. Asfaltlama çalışmalarının tamamlanması ile birlikte yollardaki bozuklukların giderilmesi sonucu şehrin trafiğinde rahatlama meydana gelecek ve sürücüler gönül rahatlığı ile şehrimizde konforlu sürüş keyfini doyasıya yaşayacaklar dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.