Tarsus’ta Kültür Merkezi İçin Geri Sayım Başladı

Kültür-Sanat 15.09.2020 - 15:54, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Tarsus’ta Kültür Merkezi İçin Geri Sayım Başladı

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, tadilat bekleyen 75. Yıl Kültür Merkezi’nin tahsisine ilişkin Mersin İl Kültür ve Turizm Müdürü Emre Duru ile protokol detaylarını görüştü.

Tarsus Belediyesi, kentin sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlerine ev sahipliğini yapan 75.Yıl Kültür Merkezi’nin kapılarını yeniden hizmete açması için harekete geçti. Belediye Başkanı Bozdoğan geçen haftalarda 75. Yıl Kütür Merkezi’nin tahsisi için  Ankara’ya giderek, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan ile bir araya geldi. Ankara’dan mutlu dönen Başkan Bozdoğan, 3 yıldır tadilat bekleyen kültür merkezinin yeniden sanatseverlerle buluşacağını bildirdi.  Mersin İl Kültür ve  Turizm Müdürü Emre Duru’yu da makamında ziyaret eden Başkan Bozdoğan ve beraberindeki heyet, 75. Yıl Kültür Merkezi’nin tahsisine ilişkin protokol detaylarını görüştü. Tarsus’un edebiyatın, sanatın ve kültürel yaşamın örnek kentlerinden birisi olma yolunda çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Bozdoğan, Tarsus nabzının kültür ve sanatla atacağını söyledi
Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, tadilat bekleyen 75. Yıl Kültür Merkezi’nin tahsisine ilişkin Mersin İl Kültür ve Turizm Müdürü Emre Duru ile protokol detaylarını görüştü.

Tarsus Belediyesi, kentin sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlerine ev sahipliğini yapan 75.Yıl Kültür Merkezi’nin kapılarını yeniden hizmete açması için harekete geçti. Belediye Başkanı Bozdoğan geçen haftalarda 75. Yıl Kütür Merkezi’nin tahsisi için  Ankara’ya giderek, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan ile bir araya geldi. Ankara’dan mutlu dönen Başkan Bozdoğan, 3 yıldır tadilat bekleyen kültür merkezinin yeniden sanatseverlerle buluşacağını bildirdi. 

Mersin İl Kültür ve  Turizm Müdürü Emre Duru’yu da makamında ziyaret eden Başkan Bozdoğan ve beraberindeki heyet, 75. Yıl Kültür Merkezi’nin tahsisine ilişkin protokol detaylarını görüştü.

Tarsus’un edebiyatın, sanatın ve kültürel yaşamın örnek kentlerinden birisi olma yolunda çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Bozdoğan, Tarsus nabzının kültür ve sanatla atacağını söyledi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.