Tarsus’ta Şeffaf Belediyecilik... İhaleler Canlı Yayınlandı

09.10.2019 - 17:49, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Tarsus’ta Şeffaf Belediyecilik... İhaleler Canlı Yayınlandı

Tarsus Belediyesi, Şeffaf Belediyecilik İlkesi doğrultusunda, ihaleleri canlı yayınladı. Gerçekleştirilen ihalede, 44 gayrimenkulün 22’si ihale ile kiraya verildi.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan seçim meydanlarında verdiği sözleri bir bir yerine getiriyor. Şeffaf Belediyecilik kapsamında daha önce duyurusu yapılan, mülkiyeti Tarsus Belediyesi’ne ait 44 adet gayrimenkulün ihale ile kiraya verilmesi ile baz İstasyonlarının yerleri ihalesi, Belediye Tesisleri meclis binasında gerçekleştirildi. İhale belediyenin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanırken, “Kapalı Teklif Usulü” gerçekleştirilen ihalede 44 gayrimenkulün 22’sini ihale ile kiraya verdi. Geriye kalan 22 gayrimenkul için ise katılım sağlanmadı. Baz istasyonu yeri kiralama ihalesi ise katılımcı firmanın dosyasındaki eksiklik nedeniyle ileri tarihe ertelendi. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan; “Halkımıza Belediye Başkanlığım sürecinde yapacağım her harcamanın hesabını vereceğim, belediyemizde yapılacak her ihaleden herkesin haberi olacak, yeterliliği olan her firma ve isteyen herkes ihalelere girebilecek. Sermayeye ve ranta boyun eğmeden şeffaf bir şekilde ihalelerimizi gerçekleştireceğiz. İsteyen herkes canlı yayında ihale sürecini takip edebilecek bu süreç bu şekilde devam edecek.” dedi.
Tarsus Belediyesi, Şeffaf Belediyecilik İlkesi doğrultusunda, ihaleleri canlı yayınladı. Gerçekleştirilen ihalede, 44 gayrimenkulün 22’si ihale ile kiraya verildi.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan seçim meydanlarında verdiği sözleri bir bir yerine getiriyor. Şeffaf Belediyecilik kapsamında daha önce duyurusu yapılan, mülkiyeti Tarsus Belediyesi’ne ait 44 adet gayrimenkulün ihale ile kiraya verilmesi ile baz İstasyonlarının yerleri ihalesi, Belediye Tesisleri meclis binasında gerçekleştirildi.

İhale belediyenin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanırken, “Kapalı Teklif Usulü” gerçekleştirilen ihalede 44 gayrimenkulün 22’sini ihale ile kiraya verdi. Geriye kalan 22 gayrimenkul için ise katılım sağlanmadı.

Baz istasyonu yeri kiralama ihalesi ise katılımcı firmanın dosyasındaki eksiklik nedeniyle ileri tarihe ertelendi.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan; “Halkımıza Belediye Başkanlığım sürecinde yapacağım her harcamanın hesabını vereceğim, belediyemizde yapılacak her ihaleden herkesin haberi olacak, yeterliliği olan her firma ve isteyen herkes ihalelere girebilecek. Sermayeye ve ranta boyun eğmeden şeffaf bir şekilde ihalelerimizi gerçekleştireceğiz. İsteyen herkes canlı yayında ihale sürecini takip edebilecek bu süreç bu şekilde devam edecek.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.