Tollu, Yaşlılar Baş Tacımızdır

21.03.2020 - 11:31, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Tollu, Yaşlılar Baş Tacımızdır

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan "Dünya Yaşlılar Haftası" dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Tollu, yayımladığı mesajda, "Milli ve manevi değerlerimizi yaşatarak, bunların gelecek nesillere aktarılmasında köprü görevi üstlenen; tecrübenin temsilcisi yaşlılarımız, bizim en kıymetli hazinelerimiz ve baştacımızdır. Hem dinimiz hem kültürümüz gereği büyüğe saygıyı yaşlıya hizmeti sorumluluk biliyoruz. Peygamber Efendimiz (s.a.v) gençleri, yaşlılara saygı göstermeye teşvik etmiş ve "Herhangi bir genç, yaşından dolayı bir ihtiyara saygı gösterirse, Allah da ihtiyarlığında ona hizmet edecek kimseler yaratır" diyerek bu hususun önemini vurgulamıştır. Bu duygu ve düşüncelerle; sosyal devlet olma sorumluluğu kapsamında yaşlılarımızın devlet imkanlarından daha etkin yararlanmalarını sağlamak amacıyla sosyal belediyecilik kapsamında "Limon Çiçeği" projemizi hayata geçirdik ve çalışmalarımızı bu yönde arttırarak devam ettiriyoruz. Erdemli sınırları içerisinde bakıma ihtiyacı olan ne kadar yaşlımız varsa onların belediye olarak hizmetlerini gidermekten onur duyuyoruz. Sınırlarımız da yaşayan bakıma muhtaç kimse kalmayana kadar sosyal belediyeciliği geliştirecek çağın ötesinde bir hizmet anlayışıyla çalışmaya devam edeceğiz. Tüm vatandaşlarımızın yaşlılara saygı haftasını kutluyor, esenlikler diliyorum" dedi.   “-Yaşlılarımızı Koruyalım” Coronavirüs salgını hakkında da konuşan Başkan Tollu yaşlılarımızın sosyal izolasyona uyum sağlamasının önemine vurgu yaparak; “Koronavirüs pandemisine karşı önlem amaçlı mücadele ülke çapında devam ediyor ve Erdemli Belediyesi olarak biz de bu mücadelede elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Uzmanların açıkladığı bilgiler doğrultusunda koronavirüsün en çok yaşlılarımızı etkilediğini biliyoruz. Bu sebepten dolayı sosyal izolasyonun önemli olduğu şu günlerde yaşlılarımızı korumak adına onların evden dışarı asla çıkmamaları gerekliliğini bilelim. Yaşlılarımızın her türlü ihtiyacını giderelim.” Şeklinde konuştu
Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan "Dünya Yaşlılar Haftası" dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Tollu, yayımladığı mesajda, "Milli ve manevi değerlerimizi yaşatarak, bunların gelecek nesillere aktarılmasında köprü görevi üstlenen; tecrübenin temsilcisi yaşlılarımız, bizim en kıymetli hazinelerimiz ve baştacımızdır. Hem dinimiz hem kültürümüz gereği büyüğe saygıyı yaşlıya hizmeti sorumluluk biliyoruz. Peygamber Efendimiz (s.a.v) gençleri, yaşlılara saygı göstermeye teşvik etmiş ve "Herhangi bir genç, yaşından dolayı bir ihtiyara saygı gösterirse, Allah da ihtiyarlığında ona hizmet edecek kimseler yaratır" diyerek bu hususun önemini vurgulamıştır. Bu duygu ve düşüncelerle; sosyal devlet olma sorumluluğu kapsamında yaşlılarımızın devlet imkanlarından daha etkin yararlanmalarını sağlamak amacıyla sosyal belediyecilik kapsamında "Limon Çiçeği" projemizi hayata geçirdik ve çalışmalarımızı bu yönde arttırarak devam ettiriyoruz. Erdemli sınırları içerisinde bakıma ihtiyacı olan ne kadar yaşlımız varsa onların belediye olarak hizmetlerini gidermekten onur duyuyoruz. Sınırlarımız da yaşayan bakıma muhtaç kimse kalmayana kadar sosyal belediyeciliği geliştirecek çağın ötesinde bir hizmet anlayışıyla çalışmaya devam edeceğiz. Tüm vatandaşlarımızın yaşlılara saygı haftasını kutluyor, esenlikler diliyorum" dedi.

 

“-Yaşlılarımızı Koruyalım”

Coronavirüs salgını hakkında da konuşan Başkan Tollu yaşlılarımızın sosyal izolasyona uyum sağlamasının önemine vurgu yaparak; “Koronavirüs pandemisine karşı önlem amaçlı mücadele ülke çapında devam ediyor ve Erdemli Belediyesi olarak biz de bu mücadelede elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Uzmanların açıkladığı bilgiler doğrultusunda koronavirüsün en çok yaşlılarımızı etkilediğini biliyoruz. Bu sebepten dolayı sosyal izolasyonun önemli olduğu şu günlerde yaşlılarımızı korumak adına onların evden dışarı asla çıkmamaları gerekliliğini bilelim. Yaşlılarımızın her türlü ihtiyacını giderelim.” Şeklinde konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.