Toroslarda turnuvada dereceye girenler ödüllerini aldı

16.02.2021 - 16:19, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Toroslarda turnuvada dereceye girenler ödüllerini aldı

Toroslar Belediyesi Spor Kulübü'nün Tenis sporcuları, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği 8-10 Yaş İl Birinciliği Tenis Turnuvası'na kupa ve madalya alarak damgasını vurdu.

Belediyenin kursunda tenisle tanışan sporcular Eylül Irmak Oyardı ve Yusuf  Emre Çavdar'ın turnuvadaki performansı ve başarısı yüzleri güldürdü.   Mersin Tenis Kompleksi'nde yapılan turnuvaya 58 sporcu katıldı. Belediyenin sporcuları Yusuf  Emre Çavdar 8 yaş kategorisinde birinci olurken, Eylül Irmak Oyardı ise 10 yaş kategorisinde ikincilik elde etti. Pandemi kuralları çerçevesinde düzenlenen törenle madalya ve kupalarını alan sporcular, gelecek için umut vaat ediyor.   Kendilerine  bu imkanı sağlayan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'a teşekkür eden sporcular; "Toroslar'da sporla iç içeyiz. Sırt çantalarımızda raketlerle tenis kortlarına gelmek bizleri heyecanlandırıyor. Hedefimiz milli sporcu olmak" dedi.   "Sporcularımızın Başarıları Bizleri Gururlandırıyor"   Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Toroslar Belediyesi Spor Kulübü'nde nitelikli sporcular yetiştirmeyi hedeflediklerini belirterek, İl Birinciliği Tenis Turnuvası'nda derece alan sporcuları tebrik etti.   "Spor alanında yaptığımız çalışmaların karşılığını çocuklarımızın başarılarıyla almak bizleri gururlandırıyor" diyen Başkan Yılmaz; "Çocuklarımızın ve gençlerimizin sporu bir yaşam biçimi olarak benimsemelerini önemsiyoruz. Bu anlamda spor kulübümüzün alt yapısında yetişen yeteneklerimizin sporun her branşında başarılar elde etmesi için imkanlarımızı seferber etmeye devam edeceğiz. Kentimizde düzenlenen 8-10 Yaş İl Birinciliği Tenis Turnuvası'nda derece alarak bizleri gururlandıran sporcularımızı ve Antrenörümüz Atilla Bozkurt'u tebrik ediyorum. Dünya çapında tanınan tenisçiler yetiştirmek en büyük temennimiz" şeklinde konuştu.
Toroslar Belediyesi Spor Kulübü'nün Tenis sporcuları, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği 8-10 Yaş İl Birinciliği Tenis Turnuvası'na kupa ve madalya alarak damgasını vurdu.

Belediyenin kursunda tenisle tanışan sporcular Eylül Irmak Oyardı ve Yusuf  Emre Çavdar'ın turnuvadaki performansı ve başarısı yüzleri güldürdü.

 

Mersin Tenis Kompleksi'nde yapılan turnuvaya 58 sporcu katıldı. Belediyenin sporcuları Yusuf  Emre Çavdar 8 yaş kategorisinde birinci olurken, Eylül Irmak Oyardı ise 10 yaş kategorisinde ikincilik elde etti. Pandemi kuralları çerçevesinde düzenlenen törenle madalya ve kupalarını alan sporcular, gelecek için umut vaat ediyor.

 

Kendilerine  bu imkanı sağlayan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'a teşekkür eden sporcular; "Toroslar'da sporla iç içeyiz. Sırt çantalarımızda raketlerle tenis kortlarına gelmek bizleri heyecanlandırıyor. Hedefimiz milli sporcu olmak" dedi.

 

"Sporcularımızın Başarıları Bizleri Gururlandırıyor"

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Toroslar Belediyesi Spor Kulübü'nde nitelikli sporcular yetiştirmeyi hedeflediklerini belirterek, İl Birinciliği Tenis Turnuvası'nda derece alan sporcuları tebrik etti.

 

"Spor alanında yaptığımız çalışmaların karşılığını çocuklarımızın başarılarıyla almak bizleri gururlandırıyor" diyen Başkan Yılmaz; "Çocuklarımızın ve gençlerimizin sporu bir yaşam biçimi olarak benimsemelerini önemsiyoruz. Bu anlamda spor kulübümüzün alt yapısında yetişen yeteneklerimizin sporun her branşında başarılar elde etmesi için imkanlarımızı seferber etmeye devam edeceğiz. Kentimizde düzenlenen 8-10 Yaş İl Birinciliği Tenis Turnuvası'nda derece alarak bizleri gururlandıran sporcularımızı ve Antrenörümüz Atilla Bozkurt'u tebrik ediyorum. Dünya çapında tanınan tenisçiler yetiştirmek en büyük temennimiz" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.