Tuğba Büyükbaş Makeup Artist Marka Tescil Belgesini Aldı

13.01.2021 - 15:19, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Tuğba Büyükbaş Makeup Artist Marka Tescil Belgesini Aldı

Tuğba Büyükbaş Makeup Artist, Marka Tescil Belgesini Maestro Vizyoner Group Yönetim Kurulu Başkanı ve TPE Marka Vekili Ferudun Gündüz'ün elinden aldı.

Sedat Yılmaz/ özel haber   Maestro Vizyoner Group Yönetim Kurulu Başkanı ve  TPE Marka Vekili Ferudun Gündüz, Tuğba Büyükbaş Makeup Artist'in tescil belgesi tesliminde yaptığı konuşmada, Markanın bir işletme için yaşamsal önemi olan bir konu olduğunu belirterek, "Çünkü, yıllarca yatırım yaptığınız ve bir güven unsurunu da içeren markanıza zamanında önlem alarak sahip çıkmadığınızda bir haksızlığa uğrayıp bu değerinizi kaybedebilirsiniz. Onun için önerim eğer bir mal veya hizmet üretmek ya da satmak için bir şirket kurduğunuzda mutlaka markanızı tescil ettirmeyi ihmal etmemelisiniz."dedi 2003 yılından beri yüzlerce firmanın marka tescil ve yenileme işlemlerini profesyonel olarak yapmaya devam etmekte olduklarını belirten Gündüz,"18 yıllık deneyimi ile MAESTRO MARKA VE PATENT OFİSİ , Türkiye çapında verdiği Marka ve Endüstriyel Tasarım Tescil işlemlerindeki uzmanlığı ile size rehberlik edecek Marka Vekillerinden biridir. Bugün Marka Tescil Belgesini almaya ve 10 yıl boyunca kullanmaya hak kazanan Sayın Tuğba BÜYÜKBAŞ’ı tebrik ediyorum. Markasının kendisine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum . Verdiği çeşitli kalitedeki seçkin hizmetlerinin ve ürünlerinin daha fazla kitlelere ulaşması için pazarlama iletişiminin farklı tekniklerini de kullanarak markasını güçlendirmesini ve kazancını arttırmasını diliyorum."dedi Tescil belgesini alan İşletme sahibi Tuğba Büyükbaş da  açıklamasında aldıkları marka tescil belgesi ile rekabet güçlerini arttırdıklarını belirterek," Artık tüm alanlarda daha etkin ve daha emin yol almak bizi daha güçlü kılacaktır. Bu anlamda "Tuğba Büyükbaş Makeup Artist"in marka tescil belgesini almamıza vesile olan Ferudun Bey'e teşekkürlerimizi sunuyoruz."dedi Büyükbaş, kadınların vazgeçilmez alışkanlığı olan makyaj ve cilt bakımı ile daha etkileyici olma çabası, bu alanda yeni ve etkili yöntemleri beraberinde getirdiğini belirterek,  bu bağlamda yaptıkları hizmetleri anlatırken de  "Tuğba Büyükbaş Makeup Artist" ile tamamen profesyonel olarak  gerçekleştirilen hizmetler ile kadınlar istedikleri canlı ve doğal görünümü sağlayabiliyorlar. El ayak bakımı, protez ve jel tırnak, cilt bakımı,BB Glow,  dermopen ile leke açma, lazer bölümü, hydrafacial cilt bakımı, medikal cilt bakımı, dünyaca ünlü markalarla profesyonel makyaj,  dövme kapatma, kirpik lifting, İpek kirpik,kaş ve kirpik laminasyonu, kalıcı oje,tırnak ile ilgili batık ve nasır tedavisi, dudak renklendirme   ile porselen kalıcı makyaj gibi daha bir çok hizmeti vermekteyiz." dedi.   Tuğba Büyükbaş Makeup Artist,  iletişim adresleri ise şöyle:   Barbaros, 2180. Sk. No:5, 33150, 33150 (Marina Karşısı)  Yenişehir / MERSİN adresinde hizmet vermekte. İrtibat için tel:  0535 431 88 56      İnstagram: @tugbabuyukbas_makeup
Tuğba Büyükbaş Makeup Artist, Marka Tescil Belgesini Maestro Vizyoner Group Yönetim Kurulu Başkanı ve TPE Marka Vekili Ferudun Gündüz'ün elinden aldı.

Sedat Yılmaz/ özel haber

 

Maestro Vizyoner Group Yönetim Kurulu Başkanı ve  TPE Marka Vekili Ferudun Gündüz, Tuğba Büyükbaş Makeup Artist'in tescil belgesi tesliminde yaptığı konuşmada, Markanın bir işletme için yaşamsal önemi olan bir konu olduğunu belirterek, "Çünkü, yıllarca yatırım yaptığınız ve bir güven unsurunu da içeren markanıza zamanında önlem alarak sahip çıkmadığınızda bir haksızlığa uğrayıp bu değerinizi kaybedebilirsiniz. Onun için önerim eğer bir mal veya hizmet üretmek ya da satmak için bir şirket kurduğunuzda mutlaka markanızı tescil ettirmeyi ihmal etmemelisiniz."dedi

2003 yılından beri yüzlerce firmanın marka tescil ve yenileme işlemlerini profesyonel olarak yapmaya devam etmekte olduklarını belirten Gündüz,"18 yıllık deneyimi ile MAESTRO MARKA VE PATENT OFİSİ , Türkiye çapında verdiği Marka ve Endüstriyel Tasarım Tescil işlemlerindeki uzmanlığı ile size rehberlik edecek Marka Vekillerinden biridir.

Bugün Marka Tescil Belgesini almaya ve 10 yıl boyunca kullanmaya hak kazanan Sayın Tuğba BÜYÜKBAŞ’ı tebrik ediyorum. Markasının kendisine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum . Verdiği çeşitli kalitedeki seçkin hizmetlerinin ve ürünlerinin daha fazla kitlelere ulaşması için pazarlama iletişiminin farklı tekniklerini de kullanarak markasını güçlendirmesini ve kazancını arttırmasını diliyorum."dedi

Tescil belgesini alan İşletme sahibi Tuğba Büyükbaş da  açıklamasında aldıkları marka tescil belgesi ile rekabet güçlerini arttırdıklarını belirterek," Artık tüm alanlarda daha etkin ve daha emin yol almak bizi daha güçlü kılacaktır. Bu anlamda "Tuğba Büyükbaş Makeup Artist"in marka tescil belgesini almamıza vesile olan Ferudun Bey'e teşekkürlerimizi sunuyoruz."dedi

Büyükbaş, kadınların vazgeçilmez alışkanlığı olan makyaj ve cilt bakımı ile daha etkileyici olma çabası, bu alanda yeni ve etkili yöntemleri beraberinde getirdiğini belirterek,  bu bağlamda yaptıkları hizmetleri anlatırken de  "Tuğba Büyükbaş Makeup Artist" ile tamamen profesyonel olarak  gerçekleştirilen hizmetler ile kadınlar istedikleri canlı ve doğal görünümü sağlayabiliyorlar. El ayak bakımı, protez ve jel tırnak, cilt bakımı,BB Glow,  dermopen ile leke açma, lazer bölümü, hydrafacial cilt bakımı, medikal cilt bakımı, dünyaca ünlü markalarla profesyonel makyaj,  dövme kapatma, kirpik lifting, İpek kirpik,kaş ve kirpik laminasyonu, kalıcı oje,tırnak ile ilgili batık ve nasır tedavisi, dudak renklendirme   ile porselen kalıcı makyaj gibi daha bir çok hizmeti vermekteyiz." dedi.

 

Tuğba Büyükbaş Makeup Artist,  iletişim adresleri ise şöyle:

 

Barbaros, 2180. Sk. No:5, 33150, 33150 (Marina Karşısı)  Yenişehir / MERSİN adresinde hizmet vermekte.

İrtibat için tel:  0535 431 88 56     

İnstagram: @tugbabuyukbas_makeup

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.