TURAB Genel Başkanı Canan Sunay, Cumhuriyet Bayramını Kutladı

28.10.2020 - 11:38, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

TURAB Genel Başkanı Canan Sunay, Cumhuriyet Bayramını Kutladı

Türk Arap Ülkeleri İş İnsanları Derneği (TURAB) Genel Başkanı Canan Sunay, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

TURAB Genel Başkanı Canan Sunay, yayınladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:  ˮCumhuriyetimizin 97. yılını kutladığımız bu günlerde, geleceğe büyük bir ümit, inanç ve barışla yürümek azmi ve de kararlılığıyla  el ele, gönül gönüle vererek, birlik, beraberlik ve kardeşlik anlayışı içerisindeyiz.   TURAB ailesi olarak bu mutlu günü bize yaşatan Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor; tüm milletimizin Cumhuriyet Bayramını en içten duygularımla kutluyorum.
Türk Arap Ülkeleri İş İnsanları Derneği (TURAB) Genel Başkanı Canan Sunay, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

TURAB Genel Başkanı Canan Sunay, yayınladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

 ˮCumhuriyetimizin 97. yılını kutladığımız bu günlerde, geleceğe büyük bir ümit, inanç ve barışla yürümek azmi ve de kararlılığıyla  el ele, gönül gönüle vererek, birlik, beraberlik ve kardeşlik anlayışı içerisindeyiz.

 

TURAB ailesi olarak bu mutlu günü bize yaşatan Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor; tüm milletimizin Cumhuriyet Bayramını en içten duygularımla kutluyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.