Türkiye'de corona virüsten 9 kişi daha hayatını kaybetti

22.03.2020 - 22:10, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Türkiye'de corona virüsten 9 kişi daha hayatını kaybetti

Türkiye'de corona virüs salgını nedeniyle yaşamını yitirenlerin sayısı 9 artarak 30'a yükseldi. Toplam vaka sayısı da 1236 oldu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada,corona virüs salgını nedeniyle bugün 9 kişinin yaşamını yitirdiğini, 289 yeni vaka tespit edildiğini  toplamda vaka sayısının 1236 olduğunu duyurdu. Koca, "Yeni hayatlar kaybediyoruz. Vaka sayıları artıyor. Fakat mümkün olduğunca çok sayıda test yaptığımız unutulmamalı. Tedavi altına alınmış her hastayla, salgının önünü kesmiş oluyoruz. Bugün 9 yeni vefat, 289 yeni tanı var. Bugüne kadar toplam 20 bin 345 test yapıldı, bin 236 tanı kondu, hepsi yaşlı 30 hastamızı kaybettik.Evimizde kalalım. Risk almayalım. Hayat eve sığar" dedi Bilindiği üzere corona virüse karşı alınan tedbirler içerisinde son olarak 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olanlar için sokağa çıkma yasağı getirilerek evde kalmaları amaçlanmıştı.
Türkiye'de corona virüs salgını nedeniyle yaşamını yitirenlerin sayısı 9 artarak 30'a yükseldi. Toplam vaka sayısı da 1236 oldu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada,corona virüs salgını nedeniyle bugün 9 kişinin yaşamını yitirdiğini, 289 yeni vaka tespit edildiğini  toplamda vaka sayısının 1236 olduğunu duyurdu.

Koca, "Yeni hayatlar kaybediyoruz. Vaka sayıları artıyor. Fakat mümkün olduğunca çok sayıda test yaptığımız unutulmamalı. Tedavi altına alınmış her hastayla, salgının önünü kesmiş oluyoruz. Bugün 9 yeni vefat, 289 yeni tanı var. Bugüne kadar toplam 20 bin 345 test yapıldı, bin 236 tanı kondu, hepsi yaşlı 30 hastamızı kaybettik.Evimizde kalalım. Risk almayalım. Hayat eve sığar" dedi

Bilindiği üzere corona virüse karşı alınan tedbirler içerisinde son olarak 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olanlar için sokağa çıkma yasağı getirilerek evde kalmaları amaçlanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.