Vali Ali İhsan Su Ramazan Bayramı'nı Kutladı

22.05.2020 - 21:56, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Vali Ali İhsan Su Ramazan Bayramı'nı Kutladı

Mersin Valisi Ali İhsan Su, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mersin Valisi Ali İhsan Su, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: İnancımızda ve kültürümüzde apayrı bir yeri ve önemi olan barış, kardeşlik ve sevgi duygularının yardımlaşma ve paylaşma hasletleri ile harmanlandığı bir Ramazan Bayramı’na daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yıl bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de yaşanan salgın nedeniyle sonraki bayramları ve hayatımızı toplum ve birey olarak sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşayabilmemiz için bu bayramı evlerimizde geçirmemiz büyük önem arz etmektedir. Ancak sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanmak zorunda kaldığı bu bayramı başta aile büyüklerimiz, akraba, dost ve komşularımız ile millet ve vatan olarak çok şey borçlu olduğumuz şehit ailelerimiz ve gazilerimiz olmak üzere sevdiklerimize yapacağımız sıcak bir telefon araması ile onlara madden uzak olsak da manen çok yakın olduğumuzu hissettirerek geçirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle; bugüne kadar salgın kapsamında alınan tedbirleri büyük bir sabır ve anlayışla yerine getiren Mersinli hemşerilerime şükranlarımı sunuyor, kıymetli Mersinlilerin, Milletimizin ve tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Mersin Valisi Ali İhsan Su, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mersin Valisi Ali İhsan Su, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

İnancımızda ve kültürümüzde apayrı bir yeri ve önemi olan barış, kardeşlik ve sevgi duygularının yardımlaşma ve paylaşma hasletleri ile harmanlandığı bir Ramazan Bayramı’na daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu yıl bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de yaşanan salgın nedeniyle sonraki bayramları ve hayatımızı toplum ve birey olarak sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşayabilmemiz için bu bayramı evlerimizde geçirmemiz büyük önem arz etmektedir.

Ancak sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanmak zorunda kaldığı bu bayramı başta aile büyüklerimiz, akraba, dost ve komşularımız ile millet ve vatan olarak çok şey borçlu olduğumuz şehit ailelerimiz ve gazilerimiz olmak üzere sevdiklerimize yapacağımız sıcak bir telefon araması ile onlara madden uzak olsak da manen çok yakın olduğumuzu hissettirerek geçirmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; bugüne kadar salgın kapsamında alınan tedbirleri büyük bir sabır ve anlayışla yerine getiren Mersinli hemşerilerime şükranlarımı sunuyor, kıymetli Mersinlilerin, Milletimizin ve tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.