Yeni Park Oyun Grupları Minikleri Bekliyor

18.07.2019 - 13:12, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Yeni Park Oyun Grupları Minikleri Bekliyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi, yaz tatilinin başlaması ile birlikte soluğu parklarda alan minikler için çocuk oyun parklarını yeniliyor. Eskiyen ve yıpranan park oyun grupları çocuklar için daha konforlu ve güvenli hale getiriliyor. Yetişkinler için de fitness grupları yenileniyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı, yaz tatilinin başlamasıyla birlikte soluğu parklarda alan minikler için hizmet seferberliği başlattı. Çocukların severek ve eğlenerek oynadığı, zaman geçirdiği parklardaki oyun grupları yenilenerek, daha güvenli ve konforlu bir hale getiriliyor. Şehirlerin yaşam alanı olan, ailelerin ve çocukların keyifle zaman geçirdiği parklarda Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri rutin kontrollerin ardından eskiyen, deforme olan, kırılan ve ilk günkü güvenliğini kaybeden oyun gruplarını yeniliyor. Oyun gruplarının yanı sıra yetişkinlerin de spor ihtiyacını karşılayan fitness grupları da yenilenerek, vatandaşların hizmetine sunuluyor. Ailelerin gözü arkada kalmıyor Şehir merkezi genelinde bulunan dinlenme ve çocuk oyun alanlarının daha modern bir görünüme kavuşmasının yanı sıra park alanlarında halkın beklentilerine uygun, daha nitelikli hizmetlerin sunulması amacıyla başlatılan çalışmalarla hem aileler hem de çocuklar daha keyifli vakit geçiriyor. Güvenli ve herhangi bir tehlike unsuruyla karşılaşmayacak şekilde yenilenen oyun grupları sayesinde ailelerin gözü arkada kalmıyor, çocuklar keyifle vakit geçiriyor.  
Mersin Büyükşehir Belediyesi, yaz tatilinin başlaması ile birlikte soluğu parklarda alan minikler için çocuk oyun parklarını yeniliyor. Eskiyen ve yıpranan park oyun grupları çocuklar için daha konforlu ve güvenli hale getiriliyor. Yetişkinler için de fitness grupları yenileniyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı, yaz tatilinin başlamasıyla birlikte soluğu parklarda alan minikler için hizmet seferberliği başlattı. Çocukların severek ve eğlenerek oynadığı, zaman geçirdiği parklardaki oyun grupları yenilenerek, daha güvenli ve konforlu bir hale getiriliyor.

Şehirlerin yaşam alanı olan, ailelerin ve çocukların keyifle zaman geçirdiği parklarda Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri rutin kontrollerin ardından eskiyen, deforme olan, kırılan ve ilk günkü güvenliğini kaybeden oyun gruplarını yeniliyor. Oyun gruplarının yanı sıra yetişkinlerin de spor ihtiyacını karşılayan fitness grupları da yenilenerek, vatandaşların hizmetine sunuluyor.

Ailelerin gözü arkada kalmıyor

Şehir merkezi genelinde bulunan dinlenme ve çocuk oyun alanlarının daha modern bir görünüme kavuşmasının yanı sıra park alanlarında halkın beklentilerine uygun, daha nitelikli hizmetlerin sunulması amacıyla başlatılan çalışmalarla hem aileler hem de çocuklar daha keyifli vakit geçiriyor. Güvenli ve herhangi bir tehlike unsuruyla karşılaşmayacak şekilde yenilenen oyun grupları sayesinde ailelerin gözü arkada kalmıyor, çocuklar keyifle vakit geçiriyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.