Yenişehir Belediyesi ve Arbens Sanat Kulübü'nden Çocuklara Moral Eğlencesi...

Kültür-Sanat 22.08.2019 - 17:39, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Yenişehir Belediyesi ve Arbens Sanat Kulübü'nden Çocuklara Moral Eğlencesi...

Yenişehir Belediyesi ve Arbens Sanat Kulübü işbirliğiyle "Çocuklar hep gülsün, şeker de yiyebilsin" diye mahallelerde çocuk şenliği düzenliyor.

22 Ağustos - 14 Eylül tarihleri arasında, mahallelerde kurulacak platformla, Arbens Sanat Kulübü oyuncularının gerçekleştireceği etkinliklerde, danslar, çocuklarla drama oyunları, yüz boyama ve çocuk oyunları sahnelenecek. Arbens Sanat Kulübü Çocuk Grubu sorumluları Sabahat Uzun ve Kerem Çiçek koordinatörlüğünde geçekleşecek etkinlikler ilk olarak Yenişehir/ 50. Yıl Mahallesinde başladı. SABAHAT UZUN; "ÇOCUKLAR HEM EĞLENECEK, HEM DE ÖĞRENECEKLER" Çocuk Gelişimi uzmanı ve Yaratıcı Drama eğitmeni Sabahat Uzun;  bu etkinliklerle okullar açılırken çocuklara güzel bir moral vermek istediklerini belirterek; " Yenişehir Belediye Başkanımız Sayın Abdullah Özyiğit, Yenişehir'i halkla birlikte yöneteceğini söylemişti. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için böyle bir proje geliştirdik. Bu etkinliklerde çocuklar sadece seyirci olmayacak, sahnede ve oyunlarımızın içinde olacaklar, dans edecekler, yaratıcılıklarını geliştirecekler. Bu ve benzer etkinliklerle tüm çocuklarımıza ulaşmak istiyoruz. Ücretsiz olacak bu etkinliklere tüm çocuklarımızı bekliyor, bizleri çocuklarla buluşturan, başta Başkanımız Sayın Abdullah Özyiğit olmak üzere , emeği geçen tüm Yenişehir Belediyesi personeline teşekkür ediyoruz" dedi. Etkinliklerde; Drama Eğitmeni ve çocuk oyunu yazarı Kerem Çiçek'in yazdığı, Bay Pando'nun Kutusu,  Kırık Kuruk, Karınca Marınca Bir Araya Gelince ve Tongi'nin Öyküsü oyunlarının yanı sıra, çocukların da katılacağı drama oyunları, yüz boyama, yarışmalar gerçekleştirilecek. 22 Ağustos Perşembe akşamı saat 20.00'de 50. yıl mahallesinde başlayan etkinlikler 14 Eylül'e kadar diğer mahallelerde devam edecek.  
Yenişehir Belediyesi ve Arbens Sanat Kulübü işbirliğiyle "Çocuklar hep gülsün, şeker de yiyebilsin" diye mahallelerde çocuk şenliği düzenliyor.

22 Ağustos - 14 Eylül tarihleri arasında, mahallelerde kurulacak platformla, Arbens Sanat Kulübü oyuncularının gerçekleştireceği etkinliklerde, danslar, çocuklarla drama oyunları, yüz boyama ve çocuk oyunları sahnelenecek.

Arbens Sanat Kulübü Çocuk Grubu sorumluları Sabahat Uzun ve Kerem Çiçek koordinatörlüğünde geçekleşecek etkinlikler ilk olarak Yenişehir/ 50. Yıl Mahallesinde başladı.

SABAHAT UZUN; "ÇOCUKLAR HEM EĞLENECEK, HEM DE ÖĞRENECEKLER"

Çocuk Gelişimi uzmanı ve Yaratıcı Drama eğitmeni Sabahat Uzun;  bu etkinliklerle okullar açılırken çocuklara güzel bir moral vermek istediklerini belirterek; " Yenişehir Belediye Başkanımız Sayın Abdullah Özyiğit, Yenişehir'i halkla birlikte yöneteceğini söylemişti. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için böyle bir proje geliştirdik. Bu etkinliklerde çocuklar sadece seyirci olmayacak, sahnede ve oyunlarımızın içinde olacaklar, dans edecekler, yaratıcılıklarını geliştirecekler. Bu ve benzer etkinliklerle tüm çocuklarımıza ulaşmak istiyoruz. Ücretsiz olacak bu etkinliklere tüm çocuklarımızı bekliyor, bizleri çocuklarla buluşturan, başta Başkanımız Sayın Abdullah Özyiğit olmak üzere , emeği geçen tüm Yenişehir Belediyesi personeline teşekkür ediyoruz" dedi.

Etkinliklerde; Drama Eğitmeni ve çocuk oyunu yazarı Kerem Çiçek'in yazdığı, Bay Pando'nun Kutusu,  Kırık Kuruk, Karınca Marınca Bir Araya Gelince ve Tongi'nin Öyküsü oyunlarının yanı sıra, çocukların da katılacağı drama oyunları, yüz boyama, yarışmalar gerçekleştirilecek.

22 Ağustos Perşembe akşamı saat 20.00'de 50. yıl mahallesinde başlayan etkinlikler 14 Eylül'e kadar diğer mahallelerde devam edecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.