Yeşilboğaz, 'En Güzel Bayramların Elinden Yeniden Tutacağız'

22.05.2020 - 14:12, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Yeşilboğaz, 'En Güzel Bayramların Elinden Yeniden Tutacağız'

Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, Ramazan Bayramı’nı yayımladığı yazılı mesajla kutladı.

Toplumsal mesajlar veren Yeşilboğaz, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Yaprak dökse de bu bayramda sevinçlerimiz, esir olma umutsuzluğun zincirlerine. Pencereni yarınlara aç ki, yarınlara çevir ki gözlerini, kollarımız yetişsin üstümüze doğacak en güzel bayramlara. Çocuklar bayramlıklarıyla yeniden keşfedecek bayramların doyumsuzluğunu, sevdiklerimizin gözlerinde yeniden keşfedeceğiz sevginin tükenmezliğini, yaşamın vazgeçilmezliğini. Özlemlerimizin yorgunluğunu atacağız üstümüzden, sarılacağız yeniden sımsıkı. Yeniden uyanacağız en güzel bayramlara, yeniden açacağız baharın en renkli kapılarını. Yeniden yazacağız içimizde çağlayan, sessiz kalan cümlelerimizi. Sokaklarda yeniden direneceğiz birlikte, buruk gülüşlerimizi diriltmek için. Güneşin sokaklarını keşfedeceğiz; bir tutam umut ve sıcacık gülüşler bırakacağız yarınlara. Gün unutmuyorsa yeniden doğmayı, sen de unutma her gün yeniden doğmayı. Çünkü yeniden tutacağız en güzel bayramların elinden. Ramazan Bayramınızı kutlar, sağlık ve esenlikler dilerim.”  
Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, Ramazan Bayramı’nı yayımladığı yazılı mesajla kutladı.

Toplumsal mesajlar veren Yeşilboğaz, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Yaprak dökse de bu bayramda sevinçlerimiz, esir olma umutsuzluğun zincirlerine. Pencereni yarınlara aç ki, yarınlara çevir ki gözlerini, kollarımız yetişsin üstümüze doğacak en güzel bayramlara. Çocuklar bayramlıklarıyla yeniden keşfedecek bayramların doyumsuzluğunu, sevdiklerimizin gözlerinde yeniden keşfedeceğiz sevginin tükenmezliğini, yaşamın vazgeçilmezliğini.

Özlemlerimizin yorgunluğunu atacağız üstümüzden, sarılacağız yeniden sımsıkı. Yeniden uyanacağız en güzel bayramlara, yeniden açacağız baharın en renkli kapılarını. Yeniden yazacağız içimizde çağlayan, sessiz kalan cümlelerimizi. Sokaklarda yeniden direneceğiz birlikte, buruk gülüşlerimizi diriltmek için.

Güneşin sokaklarını keşfedeceğiz; bir tutam umut ve sıcacık gülüşler bırakacağız yarınlara. Gün unutmuyorsa yeniden doğmayı, sen de unutma her gün yeniden doğmayı. Çünkü yeniden tutacağız en güzel bayramların elinden. Ramazan Bayramınızı kutlar, sağlık ve esenlikler dilerim.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.