Akdeniz Uygulamalı E-Ticaret Eğitimi Düzenleniyor

10.12.2020 - 15:37, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Akdeniz Uygulamalı E-Ticaret Eğitimi Düzenleniyor

Akdeniz Belediyesi ile Mersin Üniversitesi Genç Girişimci Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliği ile “Uygulamalı E-Ticaret Eğitimi” düzenleniyor.

Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Mersin Üniversitesi Genç Girişimci Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliğinde, “Dünya Engelliler Günü Etkinlikleri” kapsamında, “Uygulamalı E-Ticaret Eğitimi” düzenleniyor. “E- ticarete engel yok. Bir gün değil, her gün birlikteyiz” sloganı taşıyan etkinlik, kendi işini kurmak ve geliştirmek isteyen tüm engelli vatandaşlara açık olacak. Eğitim konuları; web sitesi kurma, ürün sunumu, sipariş yöntemi 10 Aralık Perşembe günü (bugün) akşam saat 19.00'da başlayacak olan eğitimde, “E- Ticarete Giriş, Web Sitesi Kurma, Ürün Sunumu ve Sipariş Sistemi” konuları yer alıyor. 'E-ticarete Engel Yok' eğitimine dileyen herkes katılabilecek. Uygulamalı e-ticaret eğitimine katılmak isteyenlerin yapması gereken tek şey ise; https://forms.gle/bWrsoFiuqNW1G5tL7 adresine girip, linki tıklamaları ve gelen formu doldurup başvurularını yapmalarıdır. Başkan Gültak; “E-ticaret dünyasını keşfedin” Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, özellikle kendi işini kurmak veya geliştirmek isteyen herkesi, özellikle de kadınları, uygulamalı e-ticaret eğitimine katılmaya, dijital pazarlama imkânlarını keşfetmeye davet etti. Başkan Gültak; “Özellikle tüm dünyayı etkisi altına alan Pandemi nedeniyle içinden geçtiğimiz bu zorlu dönemde gerçekleşen bu etkinlik büyük önem taşıyor. Bu eğitim sayesinde, mahalle evlerimizde mesleki eğitim ve beceri kursları alan bu kadınlar da faydalanabilecek. Bu eğitim, yeni meslekler edinmenin yanında, katılımcının kişisel gelişimine de katkı sunacak. Uygulamalı e-ticaret eğitimi, başta engelli vatandaşlarımız olmak üzere, dijital platformda kendi işini kurmak veya geliştirip tüm ülkeye ve dünyaya açılmak isteyen herkese açık olacak” dedi.  
Akdeniz Belediyesi ile Mersin Üniversitesi Genç Girişimci Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliği ile “Uygulamalı E-Ticaret Eğitimi” düzenleniyor.

Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Mersin Üniversitesi Genç Girişimci Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliğinde, “Dünya Engelliler Günü Etkinlikleri” kapsamında, “Uygulamalı E-Ticaret Eğitimi” düzenleniyor. “E- ticarete engel yok. Bir gün değil, her gün birlikteyiz” sloganı taşıyan etkinlik, kendi işini kurmak ve geliştirmek isteyen tüm engelli vatandaşlara açık olacak.

Eğitim konuları; web sitesi kurma, ürün sunumu, sipariş yöntemi

10 Aralık Perşembe günü (bugün) akşam saat 19.00'da başlayacak olan eğitimde, “E- Ticarete Giriş, Web Sitesi Kurma, Ürün Sunumu ve Sipariş Sistemi” konuları yer alıyor. 'E-ticarete Engel Yok' eğitimine dileyen herkes katılabilecek. Uygulamalı e-ticaret eğitimine katılmak isteyenlerin yapması gereken tek şey ise; https://forms.gle/bWrsoFiuqNW1G5tL7 adresine girip, linki tıklamaları ve gelen formu doldurup başvurularını yapmalarıdır.

Başkan Gültak; “E-ticaret dünyasını keşfedin”

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, özellikle kendi işini kurmak veya geliştirmek isteyen herkesi, özellikle de kadınları, uygulamalı e-ticaret eğitimine katılmaya, dijital pazarlama imkânlarını keşfetmeye davet etti. Başkan Gültak;

“Özellikle tüm dünyayı etkisi altına alan Pandemi nedeniyle içinden geçtiğimiz bu zorlu dönemde gerçekleşen bu etkinlik büyük önem taşıyor. Bu eğitim sayesinde, mahalle evlerimizde mesleki eğitim ve beceri kursları alan bu kadınlar da faydalanabilecek. Bu eğitim, yeni meslekler edinmenin yanında, katılımcının kişisel gelişimine de katkı sunacak. Uygulamalı e-ticaret eğitimi, başta engelli vatandaşlarımız olmak üzere, dijital platformda kendi işini kurmak veya geliştirip tüm ülkeye ve dünyaya açılmak isteyen herkese açık olacak” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.