Akdeniz Belediyespor, 3’te 3 Yaparak Liderlik Koltuğuna Oturdu

Akdeniz ekibi, böylelikle ligde 3’üncü haftayı da galibiyetle bitirerek 3'te 3 yapmış oldu ve elde ettiği 9 puanla liderlik koltuğuna oturdu.

 

Akdeniz Belediyesi Karacailyas Futbol Sahası’nda oynanan maç, son dakikaya kadar çekişmeli geçti. Maçın 19’uncu dakikasında Akdeniz Belediyespor, Hüseyin’in golüyle 1-0 öne geçti.

 

Maçın 40’ıncı dakikasında Akdeniz ekibi, kazandıkları bir penaltıyı değerlendiremedi.

 

Karşılaşmanın 60’ıncı dakikasında ise Mesut, takımının 2’nci golünü kaydetti ve ekibini 2-0 öne geçirdi. Emrah’ın, 80’inci dakikada gelen golü ile Akdeniz Belediye Spor, Tarsus Gücü Spor karşısında 3-0 öne geçti.

 

Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında başka gol olmayınca, Akdeniz Belediyespor:3; Tarsus Gücü Spor:0 skoruyla 90 dakika sona erdi.

 

Mersin Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Akdeniz Belediyespor Futbol Kulübü, bu sonuçla birlikte, çıktıkları karşılaşmalarda 3’te 3 yaparak 9 puan elde etti ve ligde liderlik koltuğuna oturdu.

 

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, çıktıkları 3 maçı da kazanarak sahadan galip ayrılan ve liderlik koltuğuna oturan futbolcuları, teknik ekibi ve yöneticileri tebrik etti, başarılarının devamını diledi.