Başkan Tuna, 'Milletimizin Yüzü Bize Dönük'

Cumhur İttifakı Yenişehir Belediye Başkan Adayı Bekir Topçu’nun da eşlik ettiği ziyarette vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılanan Başkan Hamit Tuna, hemşehrilerinden Cumhur İttifakına destek istedi.

Forum AVM gezisi sırasında özelikle çocuklar ve gençlerle de de yakından ilgilenerek, sohbet eden Başkan Tuna, herkesle tek tek tokalaşarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

“Kentlilik bilinci ile yola çıktık. Kentimizin geleceğine yönelik karar alırken de ortak aklı ve istişareyi her zaman ön planda tutacağız” diyen Başkan Tuna; “Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak çıktığımız 11 Eylül tarihinden bugüne kadar Mersin’i karış karış geziyoruz. Allah’a şükürler olsun ki milletimizin yüzü bize dönük. Biz inandık, vatandaşlarımız da bize inandı. Onlardan aldığımız destek, güç ve sinerji ile kutlu yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz. Amacımız şehrimizi bir adım daha ileri götürmektir. İnşallah hemşehrilerimizin desteğiyle 31 Mart’tan sonra kentimize en güzel hizmeti sunacağız” dedi.

Başkan Tuna, Yenişehir İlçesi’ndeki Pozcu Alanya Fırını Sokağında ve 16.Cadde üzerindeki esnafı da ziyaret ederek, taleplerini dinledi ve vatandaşlarla sohbet etti.