MERYAD Aile Sağlığı Merkezi Yapımı İle İlgili Protokol İmzaladı

MERYAD Aile Sağlık Merkezi yapımıyla ilgili protokol imza törenine  Mersin Valisi Atilla Toros, MERYAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin İpek, Mersin İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Ekici'nin yanı sıra MERYAD Yönetim Kurulu ve MERYAD Üyeleri hazır bulundu.

Mezitli ilçesinde yapılacak olan “MERYAD Aile Sağlığı Merkezi” yapımına ilişkin bağış protokolü töreninde yapılacak olan hizmet binasının hayırlı olmasını dileyen Vali Atilla Toros; “Kıymetli Mersin Yatırımcı İş İnsanları Derneği adına Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin İpek’e bugüne kadar yapmış oldukları hayır çalışmaları için çok teşekkür ediyorum.
 Yapmış oldukları bu bağışın ilimiz için örnek teşkil etmesini temenni ediyorum.” dedi. 

MERYAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin İpek,  Yönetim Kurulumuz ve tüm üyelerimizin katkılarıyla Eski Mezitli Mahallesinde bir Aile Sağlık Merkezi yaptırmak için  Sayın Valimiz himayesinde İl Sağlık Müdürlüğü ile protokol imzaladık. Bu hayırlı protokolü imzalamaktan son derece mutluyuz. En kısa sürede biteceğine inanıyoruz. Milletimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

MERYAD Başkanı İpek, tüm Sivil Toplum Kuruluşlarının da  sosyal sorumluluk projelerine katkı vermesi çağrısında bulundu.