Gelir İdaresi Başkanlığından Mersin SMMM Odasına Ziyaret

Güncel 03.04.2024 - 12:55, Güncelleme: 03.04.2024 - 21:48
 

Gelir İdaresi Başkanlığından Mersin SMMM Odasına Ziyaret

Gelir İdaresi Başkan Yardımcısı Faruk GÖZÜBÜYÜK, Gelir İdaresi Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Grup Başkanı Mustafa Cemil KARA ile Vergi Dairesi Başkanı Seyfettin BAYSAL Mersin SMMM Oda Başkanı Emin Levent TÜRKİLİ’yi makamında ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında Mersin SMMM Oda Başkanı Emin TÜRKİLİ mesleki sorunlarını, çözüm yollarını, talepleri ve mali yönden yapılan çalışmalarda meslek camiasının fikirlerinin alınması hususunu iletti. Gelir İdaresi Başkan Yardımcısı Faruk GÖZÜBÜYÜK yaptığı konuşmada TÜRMOB ve meslek mensupları ile her zaman istişare ve işbirliği içerisinde çalışmalar yapmaya devam edeceklerini ifade etti. Yapılan ziyarette Oda Başkan Yardımcısı Mahzar Özgür BİLİZ, Yönetim Kurulu Koordinatör Üyesi Savaş TAKAK, Danışma Meclisi Başkanı Fevzi UĞUR, Disiplin Kurulu Başkanı Ahu ÖNAY, Denetim Kurulu Başkanı Murat CİCİ ve Oda Basın Ve Halkla İlişkiler Danışmanı Fatih ALKAR’da yer aldı. Oda Başkanı Emin Levent TÜRKİLİ T.C Maliye Bakanlığı ile İşbirliğine her zaman hazır olduklarını ancak elektronik beyan konusunda uzatma değil sistemsel uyumun daha işler hale gelmesini  dilediklerini, kota uygulamasının bir an önce hayata geçirilmesini beklediklerini ifade ederek enflasyon düzeltmesi, mali tatilin daha işlevsel olmasını, ayrıca meslek mensuplarının yaptığı işlerdeki angaryaların en aza indirgenmesi hususunu belirterek; oda hizmet binalarında bulunan eğitim birimlerini, kurul ve komisyon çalışma birimlerini konuklara gezdirerek oda binasıyla ilgili bilgiler verildi. Bu konularda Gelir İdaresi Başkan Yardımcısı Faruk GÖZÜBÜYÜK Ankara’da bakanlık çerçevesinde gerekli çalışmaları yapacaklarını ifade etti.                                                                                                                                                                                                                                                                                                
Gelir İdaresi Başkan Yardımcısı Faruk GÖZÜBÜYÜK, Gelir İdaresi Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Grup Başkanı Mustafa Cemil KARA ile Vergi Dairesi Başkanı Seyfettin BAYSAL Mersin SMMM Oda Başkanı Emin Levent TÜRKİLİ’yi makamında ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında Mersin SMMM Oda Başkanı Emin TÜRKİLİ mesleki sorunlarını, çözüm yollarını, talepleri ve mali yönden yapılan çalışmalarda meslek camiasının fikirlerinin alınması hususunu iletti. Gelir İdaresi Başkan Yardımcısı Faruk GÖZÜBÜYÜK yaptığı konuşmada TÜRMOB ve meslek mensupları ile her zaman istişare ve işbirliği içerisinde çalışmalar yapmaya devam edeceklerini ifade etti. Yapılan ziyarette Oda Başkan Yardımcısı Mahzar Özgür BİLİZ, Yönetim Kurulu Koordinatör Üyesi Savaş TAKAK, Danışma Meclisi Başkanı Fevzi UĞUR, Disiplin Kurulu Başkanı Ahu ÖNAY, Denetim Kurulu Başkanı Murat CİCİ ve Oda Basın Ve Halkla İlişkiler Danışmanı Fatih ALKAR’da yer aldı.

Oda Başkanı Emin Levent TÜRKİLİ T.C Maliye Bakanlığı ile İşbirliğine her zaman hazır olduklarını ancak elektronik beyan konusunda uzatma değil sistemsel uyumun daha işler hale gelmesini  dilediklerini, kota uygulamasının bir an önce hayata geçirilmesini beklediklerini ifade ederek enflasyon düzeltmesi, mali tatilin daha işlevsel olmasını, ayrıca meslek mensuplarının yaptığı işlerdeki angaryaların en aza indirgenmesi hususunu belirterek; oda hizmet binalarında bulunan eğitim birimlerini, kurul ve komisyon çalışma birimlerini konuklara gezdirerek oda binasıyla ilgili bilgiler verildi. Bu konularda Gelir İdaresi Başkan Yardımcısı Faruk GÖZÜBÜYÜK Ankara’da bakanlık çerçevesinde gerekli çalışmaları yapacaklarını ifade etti.                                                                                                                                                                                                                                                                                  

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.