Bayçet'ten Pandemi Günlerinde Şiir, Aşk Ve Sohbet!

Kültür-Sanat 14.06.2020 - 17:16, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Bayçet'ten Pandemi Günlerinde Şiir, Aşk Ve Sohbet!

90'llı yıllarda radyo programları içinde efsane olan, Mehmet Çeto Tekkanat'ın "BAYÇET" mahlasıyla hazırlayıp sunduğu , şiir ve sohbet programı "YAĞMUR KAÇAKLARI" Cafe Du Theatre'de seyircisiyle hasret gidermeye başladı.

İnstagram'dan da canlı yayınla hayranlarına ulaşan efsane programın modaratörlüğünü Burak Aydın ve Erkut Burgaç yaparken, Vahit Utku İşçimen de gitarı ve şarkılarıyla katılıyor.    Yıllar sonra İlk kez seyircileriyle yüzyüze, gözgöze ve yürek yüreğe program yaptığını belirten Mehmet Çeto Tekkanat şunları söyledi; "Mersin'e geri döndüğümde Sun Radyo'da başladığım ve daha sonra Radyo Kent'te yıllarca sürdürdüğüm şiir sohbet programı Yağmur Kaçaklarını sosyal medyadan canlı yayınla yapmaya başladım. Bu pandemi günlerinde bana ve dinleyenlere ilaç gibi geldi. Eski öğrencilerimden Erkut Burgaç Mersin'de eksikliğini hissettiğimiz güzel bir mekan açınca böyle bir program yapmaya karar verdik. İlk günden itibaren yoğun bir ilgi gördü. Canlı yayınlarla da insanlar hem programı izledi hem de interaktif bir şekilde soru ve yorumlarıyla katıldılar. Burada yalnızca şiir okunup şarkı söylemiyoruz, yaşama ve aşka dair her şeyi paylaşıyoruz. Seyircilerimizle de sahneyi paylaşıyoruz. İsteyen herkes mikrofonu kapıp şiir okuyabiliyor ve düşüncelerini paylaşabiliyor.Hepimize ilaç gibi gelen bu program sürekli yenilenerek devam edecek."   Yağmur Kaçakları şiir ve sohbet programı, her cumartesi saat 20.00'den itibaren Cafe Du Theatre'de şiir ve sanat severlerle, keyifli bir gece yaşamak isteyenlerle birlikte olacak.
90'llı yıllarda radyo programları içinde efsane olan, Mehmet Çeto Tekkanat'ın "BAYÇET" mahlasıyla hazırlayıp sunduğu , şiir ve sohbet programı "YAĞMUR KAÇAKLARI" Cafe Du Theatre'de seyircisiyle hasret gidermeye başladı.

İnstagram'dan da canlı yayınla hayranlarına ulaşan efsane programın modaratörlüğünü Burak Aydın ve Erkut Burgaç yaparken, Vahit Utku İşçimen de gitarı ve şarkılarıyla katılıyor.

 

 Yıllar sonra İlk kez seyircileriyle yüzyüze, gözgöze ve yürek yüreğe program yaptığını belirten Mehmet Çeto Tekkanat şunları söyledi; "Mersin'e geri döndüğümde Sun Radyo'da başladığım ve daha sonra Radyo Kent'te yıllarca sürdürdüğüm şiir sohbet programı Yağmur Kaçaklarını sosyal medyadan canlı yayınla yapmaya başladım. Bu pandemi günlerinde bana ve dinleyenlere ilaç gibi geldi. Eski öğrencilerimden Erkut Burgaç Mersin'de eksikliğini hissettiğimiz güzel bir mekan açınca böyle bir program yapmaya karar verdik. İlk günden itibaren yoğun bir ilgi gördü. Canlı yayınlarla da insanlar hem programı izledi hem de interaktif bir şekilde soru ve yorumlarıyla katıldılar. Burada yalnızca şiir okunup şarkı söylemiyoruz, yaşama ve aşka dair her şeyi paylaşıyoruz. Seyircilerimizle de sahneyi paylaşıyoruz. İsteyen herkes mikrofonu kapıp şiir okuyabiliyor ve düşüncelerini paylaşabiliyor.Hepimize ilaç gibi gelen bu program sürekli yenilenerek devam edecek."

 

Yağmur Kaçakları şiir ve sohbet programı, her cumartesi saat 20.00'den itibaren Cafe Du Theatre'de şiir ve sanat severlerle, keyifli bir gece yaşamak isteyenlerle birlikte olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.