Toroslar’da Kurumlararası Futbol Turnuvası Heyecanı

09.10.2019 - 15:47, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Toroslar’da Kurumlararası Futbol Turnuvası Heyecanı

Toroslar Belediyesi’nin bu yıl 13’üncüsünü düzenleyeceği ‘Kurtuluş Kupası Resmi Kurumlar arası Geleneksel Futbol Turnuvası’ başlıyor.

16 Ekim Çarşamba günü saat 12.00’de Yunus Emre Kültür Merkezi Nikah Salonu’nda kura çekiminin yapılacağı turnuvaya katılmak isteyen kurumların, en geç 11 Ekim Cuma günü mesai bitimine kadar evraklarını belediyeye teslim etmeleri gerekiyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda başlatacakları ve 3 Ocak Mersin’in Kurtuluş günü finalini oynatacakları turnuva ile ilgili değerlendirmede bulunan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, sporun birleştirici gücüne dikkat çekerek; “Spor, kardeşlik ve dostluktur. Kurumlar arasındaki diyaloğu daha da güçlendirmeyi hedefleyen bu turnuvamız da bu amacı taşımaktadır. Kentimizdeki tüm kurumların bu turnuvada yer almalarını temenni ediyoruz.” diye konuştu.
Toroslar Belediyesi’nin bu yıl 13’üncüsünü düzenleyeceği ‘Kurtuluş Kupası Resmi Kurumlar arası Geleneksel Futbol Turnuvası’ başlıyor.

16 Ekim Çarşamba günü saat 12.00’de Yunus Emre Kültür Merkezi Nikah Salonu’nda kura çekiminin yapılacağı turnuvaya katılmak isteyen kurumların, en geç 11 Ekim Cuma günü mesai bitimine kadar evraklarını belediyeye teslim etmeleri gerekiyor.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda başlatacakları ve 3 Ocak Mersin’in Kurtuluş günü finalini oynatacakları turnuva ile ilgili değerlendirmede bulunan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, sporun birleştirici gücüne dikkat çekerek; “Spor, kardeşlik ve dostluktur. Kurumlar arasındaki diyaloğu daha da güçlendirmeyi hedefleyen bu turnuvamız da bu amacı taşımaktadır. Kentimizdeki tüm kurumların bu turnuvada yer almalarını temenni ediyoruz.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.