Hatay Et Piliç Dünyası Yıldız Et ile Çiftlikten Sofralarınıza Güvenle

07.11.2020 - 14:13, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Hatay Et Piliç Dünyası Yıldız Et ile Çiftlikten Sofralarınıza Güvenle

Kendi çiftliklerinde yetiştirdikleri ürünleri hijyen kuralları eşliğinde damak zevkinize uygun et çeşitleri bulabileceğiniz ve satın alabileceğiniz Hatay Et Piliç Dünyası Yıldız Et yeni yüzüyle ve hizmet anlayışıyla hizmetinizde.

İnovatifhaber özel/Sedat Yılmaz Hatay Et Piliç Dünyası Yıldız Et, yeni hizmet anlayışıyla Mersinlilere en hijyen, en sağlıklı, en güvenilir ve en organik ürünleri sunuyor. Kendi çiftliklerinde yetiştirdikleri ürünleri hijyen kuralları eşliğinde  damak zevkinize uygun et çeşitleri bulabileceğiniz ve satın alabileceğiniz  Hatay Et Piliç Dünyası Yıldız Et yeni yüzüyle ve hizmet anlayışıyla hizmetinizde. Dış ve iç mekan tasarımı özenle düşünülmüş olan restoran sizlere mükemmel bir yemek keyfi sunuyor. Tamamıyla kendi üretimleri olan organik ürünleri güvenle tüketme imlanı bulabileceğiniz  Hatay Et Piliç Dünyası Yıldız Et, kuşbaşı pirzola, bonfile, kıyma gibi her türlü et ürünlerini, beyaz et çeşitlerini,  gerek çiğ olarak satın alabilirsiniz. Ya da  nezih ortamında üstün hizmet anlayışı ile orada yiyebilirsiniz. İsterseniz paket servisi aracılığı ile evinize getiriliyor. Tüm bu hizmetler pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleştiriliyor.   Hatay Et Piliç Dünyası Yıldız Et İşletme Müdürü Yıldız Say, işletmeleriyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Kasap ve restoran olarak hizmet vermekteyiz.  Paket siparişlerivle çiğ et satışlarımızın yanında kırmızı ve beyaz et olarak restoranımızda her türlü hizmeti veriyoruz. İşletmemiz11 yıldır faaliyette. Şimdi ise yeni dönemde yeni bir anlayışla  "Çiftliğimizden sofranıza " mottosuyla tüm ürünlerimizi kendi çiftliğimiz olan Lülübey Çiftliği'nden buraya getirtiyoruz. Ürünlerimizi çiğ ve pişmiş olarak sunuyoruz." şeklinde konuştu   Hatay Et Piliç Dünyası Yıldız Et'in ortaklarından Akgün Lülü,  Mersin'de yeni bir hizmet yaratmak için ellerini taşın altına koyduklarını belirterek, "Kendi çiftliğimizden doğal ürünlerimizi Mersinlilerimizin hizmetine sunduk.  Çiftliğimizde şu anda 200 büyük baş, 500 küçük baş ve 2500 baş tavuk olmak üzere hayvanlarımız mevcut. Hayvanlarım yemlerini de kendi arazilerimizden üretiyoruz. Piyasada yasal olmayan yollarla kesilen etler maalesef mevcut.  Bizim üretimden tüketime her şeyimiz organik. Vatandaşlarımız güvenle bu ürünlerimizi tüketebilirler. " dedi Hayvanlarla ilgilenmek doğal ortamlarda yetiştirmek ve bu sağlıklı ortamda yetişen güvenli ürünleri  insanlara sunmak huzur verici durum olduğunu belirten Lülü, "Et reyonumuzda A'dan Z'ye bonfile, kuşbaşı, kıyma, kebap,lahmacun, beyaz et ürünleri ve yumurta  dahil tüm ürünleri burada bulabilirler.Vatandaşlarımız ürünleri ister çiğ olarak alabilir yada restoranımızda pandemi koşulları altında yiyebilirler. "dedi.   Hatay Et Piliç Dünyası Yıldız Et  Bahçelievler mahallesi 1809 sokak Hatice Çat Apartmanı 13/B Yenişehir adresinde.(Bahçelievler PTT arkası civarı). Tel: 324 325 22 31
Kendi çiftliklerinde yetiştirdikleri ürünleri hijyen kuralları eşliğinde damak zevkinize uygun et çeşitleri bulabileceğiniz ve satın alabileceğiniz Hatay Et Piliç Dünyası Yıldız Et yeni yüzüyle ve hizmet anlayışıyla hizmetinizde.

İnovatifhaber özel/Sedat Yılmaz

Hatay Et Piliç Dünyası Yıldız Et, yeni hizmet anlayışıyla Mersinlilere en hijyen, en sağlıklı, en güvenilir ve en organik ürünleri sunuyor.

Kendi çiftliklerinde yetiştirdikleri ürünleri hijyen kuralları eşliğinde  damak zevkinize uygun et çeşitleri bulabileceğiniz ve satın alabileceğiniz  Hatay Et Piliç Dünyası Yıldız Et yeni yüzüyle ve hizmet anlayışıyla hizmetinizde.

Dış ve iç mekan tasarımı özenle düşünülmüş olan restoran sizlere mükemmel bir yemek keyfi sunuyor.

Tamamıyla kendi üretimleri olan organik ürünleri güvenle tüketme imlanı bulabileceğiniz  Hatay Et Piliç Dünyası Yıldız Et, kuşbaşı pirzola, bonfile, kıyma gibi her türlü et ürünlerini, beyaz et çeşitlerini,  gerek çiğ olarak satın alabilirsiniz. Ya da  nezih ortamında üstün hizmet anlayışı ile orada yiyebilirsiniz. İsterseniz paket servisi aracılığı ile evinize getiriliyor. Tüm bu hizmetler pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleştiriliyor.

 

Hatay Et Piliç Dünyası Yıldız Et İşletme Müdürü Yıldız Say, işletmeleriyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Kasap ve restoran olarak hizmet vermekteyiz.  Paket siparişlerivle çiğ et satışlarımızın yanında kırmızı ve beyaz et olarak restoranımızda her türlü hizmeti veriyoruz. İşletmemiz11 yıldır faaliyette. Şimdi ise yeni dönemde yeni bir anlayışla  "Çiftliğimizden sofranıza " mottosuyla tüm ürünlerimizi kendi çiftliğimiz olan Lülübey Çiftliği'nden buraya getirtiyoruz. Ürünlerimizi çiğ ve pişmiş olarak sunuyoruz." şeklinde konuştu

 

Hatay Et Piliç Dünyası Yıldız Et'in ortaklarından Akgün Lülü,  Mersin'de yeni bir hizmet yaratmak için ellerini taşın altına koyduklarını belirterek, "Kendi çiftliğimizden doğal ürünlerimizi Mersinlilerimizin hizmetine sunduk.  Çiftliğimizde şu anda 200 büyük baş, 500 küçük baş ve 2500 baş tavuk olmak üzere hayvanlarımız mevcut. Hayvanlarım yemlerini de kendi arazilerimizden üretiyoruz. Piyasada yasal olmayan yollarla kesilen etler maalesef mevcut.  Bizim üretimden tüketime her şeyimiz organik. Vatandaşlarımız güvenle bu ürünlerimizi tüketebilirler. " dedi

Hayvanlarla ilgilenmek doğal ortamlarda yetiştirmek ve bu sağlıklı ortamda yetişen güvenli ürünleri  insanlara sunmak huzur verici durum olduğunu belirten Lülü, "Et reyonumuzda A'dan Z'ye bonfile, kuşbaşı, kıyma, kebap,lahmacun, beyaz et ürünleri ve yumurta  dahil tüm ürünleri burada bulabilirler.Vatandaşlarımız ürünleri ister çiğ olarak alabilir yada restoranımızda pandemi koşulları altında yiyebilirler. "dedi.

 

Hatay Et Piliç Dünyası Yıldız Et  Bahçelievler mahallesi 1809 sokak Hatice Çat Apartmanı 13/B Yenişehir adresinde.(Bahçelievler PTT arkası civarı). Tel: 324 325 22 31

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.