Mersin’in En Mutlu Aileleri Toroslar’da

30.07.2019 - 17:22, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Mersin’in En Mutlu Aileleri Toroslar’da

Mersin’in en büyük ilçelerinden biri olan Toroslar, yılın ilk 7 ayında kentin en çok nikâh kıyılan ilçesi oldu.

Birbirlerine ömür boyu ‘evet’ diyerek hayatlarının en önemli imzalarını atan çiftler, dünya evine girmenin mutluluğunu yaşarken, çiftlerin mutlu yaşamlarına Toroslar’da başlaması ise, ilçeyi en çok nikah kıyılan ilçe sıralamasında en üste taşıdı.  Aile bağlarına verdiği önemi her fırsatta dile getiren Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ailenin toplumun çekirdeği olduğuna vurgu yaparak, “Sosyal belediyeciliğin gereği olarak gençlerimizin huzurlu, mutlu bir aile birlikteliği kurmaları için yanlarında olmaya, mutlu günlerine şahitlik yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Yılın ilk 7 ayında bin 200 çiftin birbirine Toroslar’da ‘evet’ dediğini kaydeden Başkan Yılmaz, “Biz büyük bir aileyiz” vurgusu yaptı.                    
Mersin’in en büyük ilçelerinden biri olan Toroslar, yılın ilk 7 ayında kentin en çok nikâh kıyılan ilçesi oldu.

Birbirlerine ömür boyu ‘evet’ diyerek hayatlarının en önemli imzalarını atan çiftler, dünya evine girmenin mutluluğunu yaşarken, çiftlerin mutlu yaşamlarına Toroslar’da başlaması ise, ilçeyi en çok nikah kıyılan ilçe sıralamasında en üste taşıdı. 

Aile bağlarına verdiği önemi her fırsatta dile getiren Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ailenin toplumun çekirdeği olduğuna vurgu yaparak, “Sosyal belediyeciliğin gereği olarak gençlerimizin huzurlu, mutlu bir aile birlikteliği kurmaları için yanlarında olmaya, mutlu günlerine şahitlik yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yılın ilk 7 ayında bin 200 çiftin birbirine Toroslar’da ‘evet’ dediğini kaydeden Başkan Yılmaz, “Biz büyük bir aileyiz” vurgusu yaptı.

                   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.