'Engelli Bireylerde Yaşam Alanı' semineri gerçekleştirildi.

30.09.2019 - 10:06, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

'Engelli Bireylerde Yaşam Alanı' semineri gerçekleştirildi.

Akdeniz Kent Konseyi Engelli Meclisi’nin düzenlediği "Engelli Bireylerde Yaşam Alanı" semineri gerçekleştirildi.

Kongre ve Sergi Salonunda gerçekleştirilen seminerin açılış konuşmasını gerçekleştiren Akdeniz Belediyesi Başkan Yardımcısı Zafer Şahin Özturan, konuşmasında en büyük engelin sevgisizlik olduğunu belirterek, " Sevgi dol kalpler bütün engelleri aşar. Engelli insanlarımız toplumun asli ve vazgeçilmez bireyleridir. Hiç kimseni,n engelli bireyleri görmezden gelmek gibi bir hakkı yoktur. Çünkü unutmayalım ki, hepimiz birer engelli adayıyız. Bu anlamda engelli insanlarımız ve aileleriyle empati kurabilmeli, onların her türlü talebini ve eleştirisini dikkate almalıyız. Merkezi yerel yöneticileri olarak engelli bireylerin gündelik hayatlarını ve yaşam kalitesini yükseltmek en önemli görevimizdir."dedi   Özturan,"Akdeniz belediyesi olarak engelli kardeşlerimizin ve ailelerin her zaman yanındayız. Engelli dostu Akdeniz ve Mersin için üzerimize düşlen her türlü görev ve sorumluluğu yerine getirmeye, bu konuda engelli kardeşlerimiz ve onların içinde yer aldığı her türlü sivil toplum örgütleriyle birlikte çalışmaya ve projeler üretmeye hazırız. Kim ki insanlarımız hele de engelli vatandaşlarımız ve aileleri için elini taşın altına koyuyorsa, bütün yüreğimizle onu desteklemek hem görevimiz hem de gönül borcumuzdur. Belediye olarak engelli kardeşlerimizin hayatına dokunan, yaşamlarını kolaylaştıran, hizmet ve projeleri hayata katmak için tüm imkanlarımızı kullanacağımızın sözünü veriyoruz. " diyerek konuşmasını sonlandırdı. Açılış konuşmalarının ardından suumlara geçildi.  
Akdeniz Kent Konseyi Engelli Meclisi’nin düzenlediği "Engelli Bireylerde Yaşam Alanı" semineri gerçekleştirildi.

Kongre ve Sergi Salonunda gerçekleştirilen seminerin açılış konuşmasını gerçekleştiren Akdeniz Belediyesi Başkan Yardımcısı Zafer Şahin Özturan, konuşmasında en büyük engelin sevgisizlik olduğunu belirterek, " Sevgi dol kalpler bütün engelleri aşar. Engelli insanlarımız toplumun asli ve vazgeçilmez bireyleridir. Hiç kimseni,n engelli bireyleri görmezden gelmek gibi bir hakkı yoktur. Çünkü unutmayalım ki, hepimiz birer engelli adayıyız.

Bu anlamda engelli insanlarımız ve aileleriyle empati kurabilmeli, onların her türlü talebini ve eleştirisini dikkate almalıyız. Merkezi yerel yöneticileri olarak engelli bireylerin gündelik hayatlarını ve yaşam kalitesini yükseltmek en önemli görevimizdir."dedi

 

Özturan,"Akdeniz belediyesi olarak engelli kardeşlerimizin ve ailelerin her zaman yanındayız. Engelli dostu Akdeniz ve Mersin için üzerimize düşlen her türlü görev ve sorumluluğu yerine getirmeye, bu konuda engelli kardeşlerimiz ve onların içinde yer aldığı her türlü sivil toplum örgütleriyle birlikte çalışmaya ve projeler üretmeye hazırız.

Kim ki insanlarımız hele de engelli vatandaşlarımız ve aileleri için elini taşın altına koyuyorsa, bütün yüreğimizle onu desteklemek hem görevimiz hem de gönül borcumuzdur. Belediye olarak engelli kardeşlerimizin hayatına dokunan, yaşamlarını kolaylaştıran, hizmet ve projeleri hayata katmak için tüm imkanlarımızı kullanacağımızın sözünü veriyoruz. " diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Açılış konuşmalarının ardından suumlara geçildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.