Başkan Bozdoğan,'Muhtarlarımızla Birlikte Çok Güzel Çalışmalara İmza Atacağız'

19.10.2019 - 13:39, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Bozdoğan,'Muhtarlarımızla Birlikte Çok Güzel Çalışmalara İmza Atacağız'

Muhtarlar Günü törenine katılan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan , “Muhtarlar, çağdaş kamu yönetimi anlayışını taşıyarak, sevinçte ve hüzünde halkın her zaman yanında ve hizmetindedir. Yerel yönetimin en önemli paydaşı olarak gördüğüm muhtarlarımızla çok güzel çalışmalara imza atacağız” dedi.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlenen törene katıldı. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törende Tarsus Çamlıyayla Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Naci Güllü’nün iki kadın muhtarla birlikte, Cumhuriyetin kurucusu Yüce Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Anıtı’na çelenk sunmasının ardından, görevlerinde 5’inci dönemlerini tamamlayan 5 muhtara onur belgeleri Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu ve Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan tarafından takdim edildi. Daha sonra Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otçu, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Boyacıoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Elbir, Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Koordinasyon Sorumlusu Ali Boltaç, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdiresi Aynur Taşyürek, Ziraat Odası Başkanı Veyis Avcı, bazı daire müdürleri ve Tarsus Çamlıyayla Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Naci Güllü, belediye tesissilerinde düzenlenen kahvaltı programında muhtarlarla bir araya geldi.     Muhtarların, devlet ile vatandaş arasında bir köprü görevi üstlendiğini dile getiren Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan , “Yerel demokrasinin en eski örneklerinden biri olan muhtarlarımızın toplumsal hayatımızın en önemli unsurlarından biridir. Muhtarlarımızın temsilcilikleri oldukları köy ve mahallelerde Devlet ile vatandaş arasında bir köprü vazifesi görülmektedir. Muhtarlar, çağdaş kamu yönetimi anlayışını taşıyarak, sevinçte ve hüzünde halkın her zaman yanında ve hizmetindedir. Yerel yönetimin en önemli paydaşı olarak gördüğüm muhtarlarımızla çok güzel çalışmalara imza atacağız. Karşılaştığı sorunlarda çözüm üreten, toplumun barışını ve huzurunu sağlayan muhtarlarımızın günlerini en içten dileklerimle kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim. Aramızdan ayrılan muhtarlarımıza da Allah’tan rahmet dilerim” dedi. Daha sonra protokol üyeleri, muhtarlara karanfil dağıtarak günlerini kutladılar.
Muhtarlar Günü törenine katılan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan , “Muhtarlar, çağdaş kamu yönetimi anlayışını taşıyarak, sevinçte ve hüzünde halkın her zaman yanında ve hizmetindedir. Yerel yönetimin en önemli paydaşı olarak gördüğüm muhtarlarımızla çok güzel çalışmalara imza atacağız” dedi.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlenen törene katıldı. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törende Tarsus Çamlıyayla Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Naci Güllü’nün iki kadın muhtarla birlikte, Cumhuriyetin kurucusu Yüce Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Anıtı’na çelenk sunmasının ardından, görevlerinde 5’inci dönemlerini tamamlayan 5 muhtara onur belgeleri Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu ve Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan tarafından takdim edildi. Daha sonra Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otçu, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Boyacıoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Elbir, Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Koordinasyon Sorumlusu Ali Boltaç, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdiresi Aynur Taşyürek, Ziraat Odası Başkanı Veyis Avcı, bazı daire müdürleri ve Tarsus Çamlıyayla Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Naci Güllü, belediye tesissilerinde düzenlenen kahvaltı programında muhtarlarla bir araya geldi.  

 

Muhtarların, devlet ile vatandaş arasında bir köprü görevi üstlendiğini dile getiren Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan , “Yerel demokrasinin en eski örneklerinden biri olan muhtarlarımızın toplumsal hayatımızın en önemli unsurlarından biridir. Muhtarlarımızın temsilcilikleri oldukları köy ve mahallelerde Devlet ile vatandaş arasında bir köprü vazifesi görülmektedir. Muhtarlar, çağdaş kamu yönetimi anlayışını taşıyarak, sevinçte ve hüzünde halkın her zaman yanında ve hizmetindedir. Yerel yönetimin en önemli paydaşı olarak gördüğüm muhtarlarımızla çok güzel çalışmalara imza atacağız. Karşılaştığı sorunlarda çözüm üreten, toplumun barışını ve huzurunu sağlayan muhtarlarımızın günlerini en içten dileklerimle kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim. Aramızdan ayrılan muhtarlarımıza da Allah’tan rahmet dilerim” dedi.

Daha sonra protokol üyeleri, muhtarlara karanfil dağıtarak günlerini kutladılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.