Şef Sofrası'nın açılışı başkanların katılımı ile gerçekleşti

24.10.2019 - 09:35, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Şef Sofrası'nın açılışı başkanların katılımı ile gerçekleşti

İş kadını Sibel Yiğittekin'in sahibi olduğu "Şef Sofrası' isimli mekanın açılışı Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Eski Akdeniz Belediye Başkanı Fazıl Türk'ün ve çok sayıda davetlinin katılımı ile gerçekleşti.

İş Kadını Sibel Yiğittekin'in sahibi olduğu "Şef Sofrası' isimli mekanın açılışı Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Eski Akdeniz Belediye Başkanı Fazıl Türk'ün ve çok sayıda davetlinin katılımı ile gerçekleşti.   Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak açılışta yaptığı konuşmada Akdeniz'de böylesine güzel bir mekanın açılması i istidam ağlanmış olması memnuniyet verici olduğunu belirterek," Bölgenin enerjisi artıyor. Bu tür yatırımların ve açılışların devamını bekliyoruz. Kendilerine bol kazançlar diliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.   Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de konuşmasında Mersin'e kadın eli değmei gerektiğini ifade ederek, " Sibel kardeşimizin titiz çalışmalarıyla hazırlanmış bir müessese.Çok başarılı olacağına inanıyorum. Yöresel lezzetler burada müşterileriyle buluşacak. Mersin kültürler buluşmasına sahip bir kent. Farklı kültürler var. Yöresel ve geleneksel damak zevkleri var. Çok farklı alanlarda böyle müesseselerin olması kentimiz için ve tanıtımı için iyi. Mersin bu konuda önemli avantajlar sağlıyor. Gastronomi artık Türkiye'de değil dünyada önemli bir konu.Bu tip işletmeler yeni çağdaş bir konsept anlayışıyla hizmet vermek zorundalar.Bunu da yapacağınızdan endişem yok. Hayırlı uğurlu olsun. " dedi   Konuşmaların ardından kurdele kesilerek mekanın açılışı gerçekleştirildi. "Şef Sofrası" İki katlı  geniş mekanında köz mangallarıyla kebap, şiş, mangal keyfini kalıcı bir damak tadı hedefiyle müşterilerine sunuyor.Damak tadına önem verenlerin uğrak yeri olacak.              
İş kadını Sibel Yiğittekin'in sahibi olduğu "Şef Sofrası' isimli mekanın açılışı Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Eski Akdeniz Belediye Başkanı Fazıl Türk'ün ve çok sayıda davetlinin katılımı ile gerçekleşti.

İş Kadını Sibel Yiğittekin'in sahibi olduğu "Şef Sofrası' isimli mekanın açılışı Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Eski Akdeniz Belediye Başkanı Fazıl Türk'ün ve çok sayıda davetlinin katılımı ile gerçekleşti.

 

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak açılışta yaptığı konuşmada Akdeniz'de böylesine güzel bir mekanın açılması i istidam ağlanmış olması memnuniyet verici olduğunu belirterek," Bölgenin enerjisi artıyor. Bu tür yatırımların ve açılışların devamını bekliyoruz. Kendilerine bol kazançlar diliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de konuşmasında Mersin'e kadın eli değmei gerektiğini ifade ederek, " Sibel kardeşimizin titiz çalışmalarıyla hazırlanmış bir müessese.Çok başarılı olacağına inanıyorum. Yöresel lezzetler burada müşterileriyle buluşacak. Mersin kültürler buluşmasına sahip bir kent. Farklı kültürler var. Yöresel ve geleneksel damak zevkleri var. Çok farklı alanlarda böyle müesseselerin olması kentimiz için ve tanıtımı için iyi. Mersin bu konuda önemli avantajlar sağlıyor. Gastronomi artık Türkiye'de değil dünyada önemli bir konu.Bu tip işletmeler yeni çağdaş bir konsept anlayışıyla hizmet vermek zorundalar.Bunu da yapacağınızdan endişem yok. Hayırlı uğurlu olsun. " dedi

 

Konuşmaların ardından kurdele kesilerek mekanın açılışı gerçekleştirildi.

"Şef Sofrası" İki katlı  geniş mekanında köz mangallarıyla kebap, şiş, mangal keyfini kalıcı bir damak tadı hedefiyle müşterilerine sunuyor.Damak tadına önem verenlerin uğrak yeri olacak.

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.