Hacı Özkan Öğretmenler Günü'nü Kutladı

23.11.2019 - 21:11, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Hacı Özkan Öğretmenler Günü'nü Kutladı

Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan yayınladığı mesajla 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: Nesillere milli, ahlâkî, insani,manevi ve kültürel değerleri benimseten, koruyan ve geliştiren; ülkemizin çağdaş ve müreffeh bir konuma gelmesinde emek harcayan öğretmenlerimize en kalbi şükranlarımı sunuyorum. 2023 hedeflerimizi sahiplenerek 2053, 2071 vizyonundaki değerleri kuşanarak ülkemizi geleceğe taşıyacak gençlerimizin yetiştirilmesinde büyük bir emeği olan öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler gününü kutluyorum. Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, görevleri başında şehit düşmüş eğitimcilerimizi, ahirete irtihal etmiş öğretmenlerimizi şükranla ve rahmetle anıyor, hayatta olanlara sağlık sıhhat diliyorum.  
Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan yayınladığı mesajla 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

Nesillere milli, ahlâkî, insani,manevi ve kültürel değerleri benimseten, koruyan ve geliştiren; ülkemizin çağdaş ve müreffeh bir konuma gelmesinde emek harcayan öğretmenlerimize en kalbi şükranlarımı sunuyorum.
2023 hedeflerimizi sahiplenerek 2053, 2071 vizyonundaki değerleri kuşanarak ülkemizi geleceğe taşıyacak gençlerimizin yetiştirilmesinde büyük bir emeği olan öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler gününü kutluyorum.
Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, görevleri başında şehit düşmüş eğitimcilerimizi,
ahirete irtihal etmiş öğretmenlerimizi şükranla ve rahmetle anıyor, hayatta olanlara sağlık sıhhat diliyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.