Sunay, 'Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum'

07.03.2020 - 22:24, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Sunay, 'Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum'

TURAB Genel Başkanı Canan Sunay yayınladığı mesajda 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

TURAB Genel Başkanı Canan Sunay kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi: Dünya Kadınlar Günü, kadınların, eşitlik, bağımsızlık, özgürlük, daha iyi yaşama ve çalışma koşullarını iyileştirme yolunda verdikleri mücadelenin simgesi olmuştur. Kuşakların yetişmesinde en önemli rolü üstlenen, sınırsız sevgisi, hoşgörüsü, fedakarlığı ve üretkenliği ile medeni toplum olmanın sembolü olmuş kadınlarımız tarih boyunca millet olarak elde edilen kazanımların baş mimarı olmuştur.    Kadınlarımızın topluma verdiği katkılar ve bilgili, kültürel değerlere bağlı ahlaki bireyleri yetiştirmek için gösterdikleri özveri yadsınamaz. Bu sebeple 8 Mart varlıklarıyla, fedakârlığı, kahramanlığı temsil eden, sonsuz sevgi ve merhametin temsili kadınlarımızın gurur günüdür. Bu vesile ile TURAB ailesi olarak tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü en içten dileklerimle kutluyorum.    
TURAB Genel Başkanı Canan Sunay yayınladığı mesajda 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

TURAB Genel Başkanı Canan Sunay kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

Dünya Kadınlar Günü, kadınların, eşitlik, bağımsızlık, özgürlük, daha iyi yaşama ve çalışma koşullarını iyileştirme yolunda verdikleri mücadelenin simgesi olmuştur. Kuşakların yetişmesinde en önemli rolü üstlenen, sınırsız sevgisi, hoşgörüsü, fedakarlığı ve üretkenliği ile medeni toplum olmanın sembolü olmuş kadınlarımız tarih boyunca millet olarak elde edilen kazanımların baş mimarı olmuştur.

 

 Kadınlarımızın topluma verdiği katkılar ve bilgili, kültürel değerlere bağlı ahlaki bireyleri yetiştirmek için gösterdikleri özveri yadsınamaz. Bu sebeple 8 Mart varlıklarıyla, fedakârlığı, kahramanlığı temsil eden, sonsuz sevgi ve merhametin temsili kadınlarımızın gurur günüdür.

Bu vesile ile TURAB ailesi olarak tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü en içten dileklerimle kutluyorum.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.