Mezitli’nin yüreği zengin belediye çalışanları

15.05.2020 - 21:41, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Mezitli’nin yüreği zengin belediye çalışanları

Duyarlılıkları ile her zaman adından söz ettiren Mezitli Belediyesi çalışanları yine eşine az rastlanır bir dayanışma örneği sergiledi. Davultepe Çocuk Evleri Sitesine giderek korona virüsüne karşı dezenfektan ve ilaçlama çalışması yapan Mezitli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanları örnek bir çalışmaya imza attı.

‘KİMSESİZ ÇOCUKLAR İÇİN DAYANIŞMA ÖRNEĞİ SERGİLEDİLER’ Dezenfektan yapılırken çocuklarla sohbet eden belediye çalışanları gördükleri karşısında etkilenerek kendi aralarında bir kampanya düzenledi. Çocuklarla yapılan sohbette ihtiyaç duydukları malzemeler için aralarında para toplayan belediye çalışanları, çamaşır makinasından temizlik ve gıda malzemesine çok sayıda ürün satın aldı.   ‘DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI’ Belediye çalışanlarının aldıkları ürünleri götürerek DavultepeÇocuk Evleri Sitesine teslim etmeleri sırasında son derece duygusal anlar yaşandı.   ‘BU ÇOCUKLARI SEVİNDİRMEK HER ŞEYE DEĞER’ Davultepe’de bulunan kimsesiz çocukların barındığı Çocuk Evleri Sitesinde gördüklerinden son derece etkilendiklerini ifade eden belediye çalışanları, “Pandemi sürecinde Mezitli Belediyesi İlaçlama ekibi olarak Çocuk Evleri Sitesini ilaçlama için geldik. Çok duygusal zamanlar yaşadık. Arkadaşlarımızla çocukları görünce nasıl yardım edebileceğimizi tartışarak amirimize ve müdürümüz Mehmet Şükrü Güneş’e ilettik. Bizlerde buralarda olabilirdik. Bu çocuklarımızı sevindirmek için ihtiyaç duydukları şeyleri temin etmeyi planladık. Amirimizin önerisiyle bir yardım kampanyası başlattık. Herkes gönlünden ne koparsa destek verdi. Tüm çalışanlarımız elinden gelenden fazlasını yaptı ve gurur duyduğumuz bir tablo ortaya çıktı. Hepsine çok teşekkür ederiz” dediler.   ‘AİLE ORTAMI OLUŞTU’ Çocuk Evleri Sitesinde çok önemli dostluklar edindiklerini vurgulayan çalışanlar, “Şimdi malzemelerimizi teslim ettik. Bunu devamlı olarak yapmak istiyoruz. Artık burada bir aile ortamı oluştu. Bundan sonra eşimizle çocuğumuzla geleceğiz ve bu çocuklarla bir arada olacağız. Burada çok güzel bir ortam var. Buranın yetkililerine de çocuklara gösterdikleri yakın ilgi nedeniyle teşekkür ederiz. Hepsinin sevildikleri ortamda, emin ellerde olduğunu bilmenin rahatlığını yaşıyoruz” dediler.   ‘HERKES BİRŞEYLER YAPABİLİR’ Tüm Mezitlililere bir çağrı yapan belediye çalışanları, “Çocukları sevindirmek çok güzel bir şey. Biz bu kadarını yapabildik ama biliyorum ki siz değerli Mezitlililer çok daha fazlasını yapabilir” dediler.   ‘MEZİTLİ’DE YAŞAYANLAR DA ÇALIŞANLARDA GÖNLÜ ZENGİN’ Mezitli Belediyesi çalışanlarının her zaman olduğu gibi farkını bir kez daha ortaya koyduğunu ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da,“Her zaman üstüne basa basa vurguladığımız şey Mezitli iyi insanların yaşadığı bir kent olgusudur. Bu kentte iyilik bulaşıcı. Çalışanlarımızda aynı iyilik çemberi içerisinde tüm dünyaya örnek olacak bir yardımlaşmaya imza attı. Türkiye’nin ekonomik şartlarında kendilerinin de durumu ortadayken aralarında para toplayarak Davultepe Çocuk Evleri Sitesinde barınan yavrularımıza destek olma çabaları paha biçilmez. Hepsine tek tek teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Duyarlılıkları ile her zaman adından söz ettiren Mezitli Belediyesi çalışanları yine eşine az rastlanır bir dayanışma örneği sergiledi. Davultepe Çocuk Evleri Sitesine giderek korona virüsüne karşı dezenfektan ve ilaçlama çalışması yapan Mezitli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanları örnek bir çalışmaya imza attı.

‘KİMSESİZ ÇOCUKLAR İÇİN DAYANIŞMA ÖRNEĞİ SERGİLEDİLER’

Dezenfektan yapılırken çocuklarla sohbet eden belediye çalışanları gördükleri karşısında etkilenerek kendi aralarında bir kampanya düzenledi. Çocuklarla yapılan sohbette ihtiyaç duydukları malzemeler için aralarında para toplayan belediye çalışanları, çamaşır makinasından temizlik ve gıda malzemesine çok sayıda ürün satın aldı.

 

‘DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI’

Belediye çalışanlarının aldıkları ürünleri götürerek DavultepeÇocuk Evleri Sitesine teslim etmeleri sırasında son derece duygusal anlar yaşandı.

 

‘BU ÇOCUKLARI SEVİNDİRMEK HER ŞEYE DEĞER’

Davultepe’de bulunan kimsesiz çocukların barındığı Çocuk Evleri Sitesinde gördüklerinden son derece etkilendiklerini ifade eden belediye çalışanları, “Pandemi sürecinde Mezitli Belediyesi İlaçlama ekibi olarak Çocuk Evleri Sitesini ilaçlama için geldik. Çok duygusal zamanlar yaşadık. Arkadaşlarımızla çocukları görünce nasıl yardım edebileceğimizi tartışarak amirimize ve müdürümüz Mehmet Şükrü Güneş’e ilettik. Bizlerde buralarda olabilirdik. Bu çocuklarımızı sevindirmek için ihtiyaç duydukları şeyleri temin etmeyi planladık. Amirimizin önerisiyle bir yardım kampanyası başlattık. Herkes gönlünden ne koparsa destek verdi. Tüm çalışanlarımız elinden gelenden fazlasını yaptı ve gurur duyduğumuz bir tablo ortaya çıktı. Hepsine çok teşekkür ederiz” dediler.

 

‘AİLE ORTAMI OLUŞTU’

Çocuk Evleri Sitesinde çok önemli dostluklar edindiklerini vurgulayan çalışanlar, “Şimdi malzemelerimizi teslim ettik. Bunu devamlı olarak yapmak istiyoruz. Artık burada bir aile ortamı oluştu. Bundan sonra eşimizle çocuğumuzla geleceğiz ve bu çocuklarla bir arada olacağız. Burada çok güzel bir ortam var. Buranın yetkililerine de çocuklara gösterdikleri yakın ilgi nedeniyle teşekkür ederiz. Hepsinin sevildikleri ortamda, emin ellerde olduğunu bilmenin rahatlığını yaşıyoruz” dediler.

 

‘HERKES BİRŞEYLER YAPABİLİR’

Tüm Mezitlililere bir çağrı yapan belediye çalışanları, “Çocukları sevindirmek çok güzel bir şey. Biz bu kadarını yapabildik ama biliyorum ki siz değerli Mezitlililer çok daha fazlasını yapabilir” dediler.

 

‘MEZİTLİ’DE YAŞAYANLAR DA ÇALIŞANLARDA GÖNLÜ ZENGİN’

Mezitli Belediyesi çalışanlarının her zaman olduğu gibi farkını bir kez daha ortaya koyduğunu ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da,“Her zaman üstüne basa basa vurguladığımız şey Mezitli iyi insanların yaşadığı bir kent olgusudur. Bu kentte iyilik bulaşıcı. Çalışanlarımızda aynı iyilik çemberi içerisinde tüm dünyaya örnek olacak bir yardımlaşmaya imza attı. Türkiye’nin ekonomik şartlarında kendilerinin de durumu ortadayken aralarında para toplayarak Davultepe Çocuk Evleri Sitesinde barınan yavrularımıza destek olma çabaları paha biçilmez. Hepsine tek tek teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.