Akdeniz Muhtarları İle Nice Yıllara

19.08.2020 - 09:28, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Akdeniz Muhtarları İle Nice Yıllara

Akdeniz Belediyesi yerelde hizmetlerini hız kesmeden sürdürüyor. Özellikle mahallelerdeki sorunları yerinde inceleyip en hızlı çözüm anlayışıyla muhtarlar ziyaret ediliyor. Özel günlerinde de unutulmuyorlar.

Akdeniz Belediyesi Muhtarlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Hasan Tüzün, Muhtarlardan sorumlu Şirket temsilcisi Nurettin Özyurt, Muhtarlık İşleri Müdürü Servet Ketene ile birlikte Barış mahalle muhtarı Metin İlkyaz ziyaret edildi. Muhtar Metin İlkyaz'ın aynı zamanda doğum günü olması dolayısıyla kendisine hoş bir sürpriz  gerçekleştirildi ve doğum günü kutlandı. Ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada  Belediyesi Muhtarlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Hasan Tüzün, "Başkanımız Mustafa Gültak'ın talimatları ile her hafta 8-10 muhtarımızı ziyaret ediyoruz. Ziyaretlerimizde mahallelerin sorunlarını  ve muhtarların taleplerini alıyoruz. Mahallelerin yol, kaldırım, asfalt, temizlik, çöp, park, kültür,sanat, spor vb. tüm ihtiyaç ve talepleri yerine getiriyoruz. Sorun ve taleplerin çözümü için gerekli tüm imkanlar sağlanmaktadır. Başkanımız Mustafa Gültak'ın öncülüğünde her konuda ve alanda Akdeniz'de değişimi ve dönüşümü yapmaya kararlıyız. 65 mahalle muhtarını sürekli dönüşümle ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretleri yaparken de muhtarlarımızın özel günlerini unutmuyoruz. Geçtiğimiz hafta İhsaniye mahalle muhtarımız Zehra Yılmaz'ın, bu hafta da Barış Mahallesi muhtarımız Metin İlkyaz'ın doğum günlerini kutladık. Onlara hoş bir sürpriz gerçekleştirdik. Halkın yönetime katılmasının ilk aşaması olan Muhtarlarımızı çok önemsiyor ve her zaman yanlarında olacağımızı belirtmek istiyorum.  " dedi.
Akdeniz Belediyesi yerelde hizmetlerini hız kesmeden sürdürüyor. Özellikle mahallelerdeki sorunları yerinde inceleyip en hızlı çözüm anlayışıyla muhtarlar ziyaret ediliyor. Özel günlerinde de unutulmuyorlar.

Akdeniz Belediyesi Muhtarlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Hasan Tüzün, Muhtarlardan sorumlu Şirket temsilcisi Nurettin Özyurt, Muhtarlık İşleri Müdürü Servet Ketene ile birlikte Barış mahalle muhtarı Metin İlkyaz ziyaret edildi. Muhtar Metin İlkyaz'ın aynı zamanda doğum günü olması dolayısıyla kendisine hoş bir sürpriz  gerçekleştirildi ve doğum günü kutlandı.

Ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada  Belediyesi Muhtarlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Hasan Tüzün, "Başkanımız Mustafa Gültak'ın talimatları ile her hafta 8-10 muhtarımızı ziyaret ediyoruz. Ziyaretlerimizde mahallelerin sorunlarını  ve muhtarların taleplerini alıyoruz. Mahallelerin yol, kaldırım, asfalt, temizlik, çöp, park, kültür,sanat, spor vb. tüm ihtiyaç ve talepleri yerine getiriyoruz. Sorun ve taleplerin çözümü için gerekli tüm imkanlar sağlanmaktadır. Başkanımız Mustafa Gültak'ın öncülüğünde her konuda ve alanda Akdeniz'de değişimi ve dönüşümü yapmaya kararlıyız. 65 mahalle muhtarını sürekli dönüşümle ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretleri yaparken de muhtarlarımızın özel günlerini unutmuyoruz. Geçtiğimiz hafta İhsaniye mahalle muhtarımız Zehra Yılmaz'ın, bu hafta da Barış Mahallesi muhtarımız Metin İlkyaz'ın doğum günlerini kutladık. Onlara hoş bir sürpriz gerçekleştirdik. Halkın yönetime katılmasının ilk aşaması olan Muhtarlarımızı çok önemsiyor ve her zaman yanlarında olacağımızı belirtmek istiyorum.  " dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.