Özkan, 'Ak Parti’mizin iktidara gelişinin 18. Yılı hayırlı olsun'

03.11.2020 - 17:49, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Özkan, 'Ak Parti’mizin iktidara gelişinin 18. Yılı hayırlı olsun'

Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, yayınladığı mesajda 'Milletimizin Partisi Ak Parti’mizin iktidara gelişinin 18. Yılı hayırlı olsun.'dedi.

Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Ak Parti'nin iktidara gelişinin 18. yılında bir mesaj yayınladı. Özkan,mesajında şu ifadelere yer verdi: "3 Kasım 2002 de güçlü ve büyük Türkiye için,‘’Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’’ diyerek,yola çıktık…Milletimize hizmette 18 yılı geride bıraktık.AK Parti bir yandan Türkiye’ye çağ atlatan kalkınma hamlelerini yaparken, diğer yandan da şer odaklarına karşı dimdik duruşuyla bir başarı öyküsü yazdı. AK Parti, uyguladığı sosyal politikalarla her vatandaşa dokunarak, gönüllerini kazanmayı başardı. Aziz milletimizin kutlu emaneti ile başlayan bu yolculuk Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2023, 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda; Türkiye’ye yepyeni ufuklar açmaya, ülkemizi bölgesinde lider, dünyada söz sahibi yapmaya devam edecektir. Milletimiz için durmak yok, yola devam."  
Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, yayınladığı mesajda 'Milletimizin Partisi Ak Parti’mizin iktidara gelişinin 18. Yılı hayırlı olsun.'dedi.

Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Ak Parti'nin iktidara gelişinin 18. yılında bir mesaj yayınladı.

Özkan,mesajında şu ifadelere yer verdi:

"3 Kasım 2002 de güçlü ve büyük Türkiye için,‘’Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’’ diyerek,yola çıktık…Milletimize hizmette 18 yılı geride bıraktık.AK Parti bir yandan Türkiye’ye çağ atlatan kalkınma hamlelerini yaparken, diğer yandan da şer odaklarına karşı dimdik duruşuyla bir başarı öyküsü yazdı.

AK Parti, uyguladığı sosyal politikalarla her vatandaşa dokunarak, gönüllerini kazanmayı başardı.

Aziz milletimizin kutlu emaneti ile başlayan bu yolculuk Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2023, 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda; Türkiye’ye yepyeni ufuklar açmaya, ülkemizi bölgesinde lider, dünyada söz sahibi yapmaya devam edecektir.

Milletimiz için durmak yok, yola devam."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.