Şehit Polis Memuru Sedat Yabalak Son Yolculuğuna Uğurlandı

15.02.2021 - 11:59, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Şehit Polis Memuru Sedat Yabalak Son Yolculuğuna Uğurlandı

Bölücü terör örgütü tarafından Irak’ın Gara bölgesinde şehit edilen Polis Memuru Sedat Yabalak Bozyazı ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Bozyazı ilçesi Tekeli Merkez Camii’nde öğle namazını müteakip düzenlenen cenaze törenine, İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu, Vali Ali İhsan Su, Antalya Valisi Ersin Yazıcı ve Dışişleri Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakçı’nın yanı sıra; Mersin Milletvekilleri Hacı Özkan, Ali Cumhur Taşkın,  Baki Şimşek, Olcay Kılavuz, Behiç Çelik, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, il protokolü üyeleri, şehidin ailesi ve yakınları ile vatandaşlar katıldı. Mersin Müftüsü Dr. Şaban Kondi tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Şehit Yabalak’ın naaşı, Bozyazı Tekeli Merkez Mezarlığında dualar eşliğinde toprağa verildi. Törende şehidimizin ailesi ile yakından ilgilenen İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, şehidimizin ailesine ve yakınlarına baş sağlığı dileyerek taziyelerini iletti.
Bölücü terör örgütü tarafından Irak’ın Gara bölgesinde şehit edilen Polis Memuru Sedat Yabalak Bozyazı ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Bozyazı ilçesi Tekeli Merkez Camii’nde öğle namazını müteakip düzenlenen cenaze törenine, İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu, Vali Ali İhsan Su, Antalya Valisi Ersin Yazıcı ve Dışişleri Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakçı’nın yanı sıra; Mersin Milletvekilleri Hacı Özkan, Ali Cumhur Taşkın,  Baki Şimşek, Olcay Kılavuz, Behiç Çelik, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, il protokolü üyeleri, şehidin ailesi ve yakınları ile vatandaşlar katıldı.

Mersin Müftüsü Dr. Şaban Kondi tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Şehit Yabalak’ın naaşı, Bozyazı Tekeli Merkez Mezarlığında dualar eşliğinde toprağa verildi.

Törende şehidimizin ailesi ile yakından ilgilenen İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, şehidimizin ailesine ve yakınlarına baş sağlığı dileyerek taziyelerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.