Yenişehir Belediye Meclisi İkinci Birleşimi yapıldı

06.08.2021 - 22:11, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:42
 

Yenişehir Belediye Meclisi İkinci Birleşimi yapıldı

Mersin Yenişehir Belediye Meclisi Ağustos Ayı İkinci Birleşimi gerçekleştirildi.

Meclis Başkanvekili Hasan Özcan başkanlığında Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıda, açılış ve yoklamanın ardından bir önceki meclisin tutanak özeti oy birliği ile kabul edildi. Meclisin tek gündem maddesi olan Çiftlik Mahallesi 0-33-A-22-D-1-B Pafta, 10478  Ada,31 nolu parsel ile ilgili plan teklifine ait İmar Komisyonu ile Ekoloji Komisyonun ortak raporu oy çokluğu ile kabul edildi.
Mersin Yenişehir Belediye Meclisi Ağustos Ayı İkinci Birleşimi gerçekleştirildi.

Meclis Başkanvekili Hasan Özcan başkanlığında Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıda, açılış ve yoklamanın ardından bir önceki meclisin tutanak özeti oy birliği ile kabul edildi.

Meclisin tek gündem maddesi olan Çiftlik Mahallesi 0-33-A-22-D-1-B Pafta, 10478  Ada,31 nolu parsel ile ilgili plan teklifine ait İmar Komisyonu ile Ekoloji Komisyonun ortak raporu oy çokluğu ile kabul edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.