MGC'den Gazeteci Muharrem Sarıkaya'ya kınama

Güncel 20.12.2021 - 11:11, Güncelleme: 20.12.2021 - 11:14
 

MGC'den Gazeteci Muharrem Sarıkaya'ya kınama

Mersin Gazeteciler Cemiyeti , Gazeteci Muharrem Sarıkaya’nın gene bir gazeteci meslektaşı, Ahmet Demir’e uyguladığı şiddeti kınadı.

Konu ile ilgili Mersin Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu'nun yaptığı açıklama şöyle: Gazeteci Muharrem Sarıkaya’nın gene bir gazeteci meslektaşı, Ahmet Demir’e uyguladığı şiddet kabul edilemez.     Muharrem Sarıkaya’nın, röportaj sırasında, yaşanan teknik aksaklığa sinirlenip, bir meslektaşımıza tokat atması insanlık ve mesleğimiz adına utanç vericidir.      Kameralar önünde her zaman insan hakları ve emek savunuculuğu yapan Muharrem Sarıkaya tarafından yapılan ve meslektaşımızı küçük düşürücü, insan onuruna sığmayan bu davranış kabul edilemez bir durumdur.    Ekranın önünde ve arkasında çalışanlar eşittir, biri diğerinden üstün değildir.Kendi mesleğine verilen emeğe saygı göstermeyi önce gazeteci kendisi bilmelidir. Daha iyi bir yayın için çaba gösteren meslektaşımızın ödülü tokat değil övgü olmalıydı.    Bu şiddet tüm basın emekçilerine yapılmıştır.Bunu gerçekleştiren Muharrem Sarıkaya’yı ve buna sessiz kalan Belediye Başkanı’nı kınıyoruz.  
Mersin Gazeteciler Cemiyeti , Gazeteci Muharrem Sarıkaya’nın gene bir gazeteci meslektaşı, Ahmet Demir’e uyguladığı şiddeti kınadı.

Konu ile ilgili Mersin Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu'nun yaptığı açıklama şöyle:

Gazeteci Muharrem Sarıkaya’nın gene bir gazeteci meslektaşı, Ahmet Demir’e uyguladığı şiddet kabul edilemez.

    Muharrem Sarıkaya’nın, röportaj sırasında, yaşanan teknik aksaklığa sinirlenip, bir meslektaşımıza tokat atması insanlık ve mesleğimiz adına utanç vericidir.  

   Kameralar önünde her zaman insan hakları ve emek savunuculuğu yapan Muharrem Sarıkaya tarafından yapılan ve meslektaşımızı küçük düşürücü, insan onuruna sığmayan bu davranış kabul edilemez bir durumdur.

   Ekranın önünde ve arkasında çalışanlar eşittir, biri diğerinden üstün değildir.Kendi mesleğine verilen emeğe saygı göstermeyi önce gazeteci kendisi bilmelidir. Daha iyi bir yayın için çaba gösteren meslektaşımızın ödülü tokat değil övgü olmalıydı.

   Bu şiddet tüm basın emekçilerine yapılmıştır.Bunu gerçekleştiren Muharrem Sarıkaya’yı ve buna sessiz kalan Belediye Başkanı’nı kınıyoruz.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.