Mersin’in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100. Yıl Dönümü Coşkuyla Kutlandı

Güncel 03.01.2022 - 17:48, Güncelleme: 03.01.2022 - 17:48
 

Mersin’in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100. Yıl Dönümü Coşkuyla Kutlandı

3 Ocak ‘Mersin’in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100. Yıl Dönümü’ Vali Ali İhsan Su’nun da katıldığı etkinliklerle kutlandı.

Kutlama programı Vali Ali İhsan Su, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik ve Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in Mersin Garı’nda muharip gazilerden oluşan temsili heyeti taşıyan treni karşılamasıyla başladı. Vali Su Mersin Garı’nda trenden inen Türkiye Muharip Gaziler Derneği Mersin Şube Başkanı Kemal Cındız'ın uzattığı Türk Bayrağı’nı öperek teslim aldı. Gazilere çiçeklerin sunulmasının ardından, milletvekilleri, belediye başkanları, askeri ve mülki erkanın da olduğu heyet, öğrenciler ve vatandaşlarla birlikte Cumhuriyet Meydanı’na kadar yürüdü. Kutlamaların Cumhuriyet Meydanı’ndaki bölümü Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunumuyla başlarken Vali Ali İhsan Su, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik ve Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer vatandaşları selamlayarak Mersin’in Kurtuluş Günü’nü kutladı. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan göndermiş olduğu kutlama mesajının okunmasıyla devam eden törende Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer bir konuşma gerçekleştirdi.
3 Ocak ‘Mersin’in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100. Yıl Dönümü’ Vali Ali İhsan Su’nun da katıldığı etkinliklerle kutlandı.

Kutlama programı Vali Ali İhsan Su, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik ve Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in Mersin Garı’nda muharip gazilerden oluşan temsili heyeti taşıyan treni karşılamasıyla başladı.

Vali Su Mersin Garı’nda trenden inen Türkiye Muharip Gaziler Derneği Mersin Şube Başkanı Kemal Cındız'ın uzattığı Türk Bayrağı’nı öperek teslim aldı. Gazilere çiçeklerin sunulmasının ardından, milletvekilleri, belediye başkanları, askeri ve mülki erkanın da olduğu heyet, öğrenciler ve vatandaşlarla birlikte Cumhuriyet Meydanı’na kadar yürüdü.

Kutlamaların Cumhuriyet Meydanı’ndaki bölümü Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunumuyla başlarken Vali Ali İhsan Su, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik ve Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer vatandaşları selamlayarak Mersin’in Kurtuluş Günü’nü kutladı.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan göndermiş olduğu kutlama mesajının okunmasıyla devam eden törende Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer bir konuşma gerçekleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.