Başkan Bozdoğan, ‘Müftülük Gerçeği İnkâr Etti, Hiç Kimse Tarsus Belediyesi'ni Yalancılıkla Suçlayamaz’

Güncel 07.01.2022 - 14:25, Güncelleme: 07.01.2022 - 14:56
 

Başkan Bozdoğan, ‘Müftülük Gerçeği İnkâr Etti, Hiç Kimse Tarsus Belediyesi'ni Yalancılıkla Suçlayamaz’

Tarsus Belediyesi yaptığı sıra dışı ve halk odaklı hizmetleriyle yine gönülleri fethediyor. Sosyal demokrat belediyeciliği en iyi uygulayan bu ilçe belediyesinde bugünlerde çok güzel hizmetler halka sunulmaya devam ediliyor.

Tarsus Meclisinde çok önemli bir karar çıktı. Belediye 2022 yılı içinde evsel katı atık ücretini almayacak. Pandeminin hala sürdüğü ve buna ekonomik koşulların ağırlaşmasını da eklediğinizde bu hizmetin  halk belediyeciliğinin en güzel örneklerinden biri olduğunu söyleyebiliriz. Vatandaşın ağır ekonomik şartlarını derinden hissettiği bir dönemde belki vatandaş için faturalarda küçük ama belediye gelir kalemi açısından oldukça büyük böylesi bir rakamdan fedakarlık edilmesi takdir edilecek bir davranış. Başkan Haluk Bozdoğan’ı bu anlamda kutluyorum. Bu çok önemli bir konu. Mersin’de özellikle dar gelirli vatandaşların yoğun yaşadığı Akdeniz ve Toroslar Bölgesinde de böyle bir karar alınmalı. Umarım Akdeniz ve Toroslar belediyesi Tarsus Belediyesi’nin aldığı bu fedakar kararın aynısı alır ve vatandaşa bir nebze olsun katkı sağlanmış olurlar. Dedik ya Tarsus’ta güzel şeyler oluyor diye. Enflasyonun yarattığı pahallılığı ülkece yoğun bir biçimde yaşadığımız şu günlerde  Tarsus Belediyesi vatandaşı rahatlatacak tedbirleri almaya devam ediyor. Açıldığı günden bu yana büyük rağbet gören ve herkes faydalansın diye piyasa fiyatının altında ürün sunan Et Marketlerin sayısı arttırılıyor. Birazdan değineceğim. Ama onun neticesinde Başkan Bozdoğan, bu zor ve her gün artan fiyatlara rağmen Et Market’te sağlıklı ve hijyenik bir ortamda hazırlanıp satılan et ve diğer ürünlere zam yapılmayacağını söyledi. Hep dedik ya Tarsus’ta Başkan Bozdoğan’la  güzel şeyler oluyor diye. 27 Aralık Tarsus’un düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıldönümü. Bu anlamlı günde Başkan Bozdoğan 27 açılış gerçekleştirecek. 8 koruluk, 7 park, 5 halk market, 4 tarımsal uygulama alanı, 1 show room, 2 halk manavı açılışı gerçekleşecek. İnanıyorum ki bunların arkası gelecek. Daha bir çok güzelliğe ve hizmete tanık olacağız. Bir önceki yazımda Başkan Bozdoğan’ın gelişi ile Tarsus altın çağını yaşıyor demiştim. Bu güzellikler tüm hızıyla devam etmekte. Bu yüzden Başkan Bozdoğan, hesap verebilir, şeffaf ve halk odaklı projeleri ile dikkat çeken bir belediye oluşturmuştur. Buna inancını, samimiyetini ve insan sevgisini katarak  kentte farkındalık yaratmış durumda. İnanın şu dönemde büyük gösterişli projelere gerek yok. Başkan Bozdoğan yaptığı küçük dokunuşlarla büyük anlamlar bırakıyor. Başkanın dediği gibi; “Tarsus’ta yaşamak ayrıcalıktır’.Bu sebepledir ki halkın her zaman yanında. Halk da her zaman onu yüreğinde taşımakta. Tarsus kendini aşıyor. Zaten her yerde diyoruz; Tarsus’ta güzel şeyler olmaya devam edecek diye…  
Tarsus Belediyesi yaptığı sıra dışı ve halk odaklı hizmetleriyle yine gönülleri fethediyor. Sosyal demokrat belediyeciliği en iyi uygulayan bu ilçe belediyesinde bugünlerde çok güzel hizmetler halka sunulmaya devam ediliyor.

Tarsus Meclisinde çok önemli bir karar çıktı. Belediye 2022 yılı içinde evsel katı atık ücretini almayacak. Pandeminin hala sürdüğü ve buna ekonomik koşulların ağırlaşmasını da eklediğinizde bu hizmetin  halk belediyeciliğinin en güzel örneklerinden biri olduğunu söyleyebiliriz. Vatandaşın ağır ekonomik şartlarını derinden hissettiği bir dönemde belki vatandaş için faturalarda küçük ama belediye gelir kalemi açısından oldukça büyük böylesi bir rakamdan fedakarlık edilmesi takdir edilecek bir davranış. Başkan Haluk Bozdoğan’ı bu anlamda kutluyorum.

Bu çok önemli bir konu. Mersin’de özellikle dar gelirli vatandaşların yoğun yaşadığı Akdeniz ve Toroslar Bölgesinde de böyle bir karar alınmalı. Umarım Akdeniz ve Toroslar belediyesi Tarsus Belediyesi’nin aldığı bu fedakar kararın aynısı alır ve vatandaşa bir nebze olsun katkı sağlanmış olurlar.

Dedik ya Tarsus’ta güzel şeyler oluyor diye. Enflasyonun yarattığı pahallılığı ülkece yoğun bir biçimde yaşadığımız şu günlerde  Tarsus Belediyesi vatandaşı rahatlatacak tedbirleri almaya devam ediyor. Açıldığı günden bu yana büyük rağbet gören ve herkes faydalansın diye piyasa fiyatının altında ürün sunan Et Marketlerin sayısı arttırılıyor. Birazdan değineceğim. Ama onun neticesinde Başkan Bozdoğan, bu zor ve her gün artan fiyatlara rağmen Et Market’te sağlıklı ve hijyenik bir ortamda hazırlanıp satılan et ve diğer ürünlere zam yapılmayacağını söyledi.

Hep dedik ya Tarsus’ta Başkan Bozdoğan’la  güzel şeyler oluyor diye. 27 Aralık Tarsus’un düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıldönümü. Bu anlamlı günde Başkan Bozdoğan 27 açılış gerçekleştirecek. 8 koruluk, 7 park, 5 halk market, 4 tarımsal uygulama alanı, 1 show room, 2 halk manavı açılışı gerçekleşecek. İnanıyorum ki bunların arkası gelecek. Daha bir çok güzelliğe ve hizmete tanık olacağız.

Bir önceki yazımda Başkan Bozdoğan’ın gelişi ile Tarsus altın çağını yaşıyor demiştim. Bu güzellikler tüm hızıyla devam etmekte. Bu yüzden Başkan Bozdoğan, hesap verebilir, şeffaf ve halk odaklı projeleri ile dikkat çeken bir belediye oluşturmuştur. Buna inancını, samimiyetini ve insan sevgisini katarak  kentte farkındalık yaratmış durumda.

İnanın şu dönemde büyük gösterişli projelere gerek yok. Başkan Bozdoğan yaptığı küçük dokunuşlarla büyük anlamlar bırakıyor. Başkanın dediği gibi; “Tarsus’ta yaşamak ayrıcalıktır’.Bu sebepledir ki halkın her zaman yanında. Halk da her zaman onu yüreğinde taşımakta.

Tarsus kendini aşıyor. Zaten her yerde diyoruz; Tarsus’ta güzel şeyler olmaya devam edecek diye…

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.