Mersin Polisin’den Kaçak Silah Operasyonu

Güncel 23.03.2022 - 10:19, Güncelleme: 23.03.2022 - 10:24
 

Mersin Polisin’den Kaçak Silah Operasyonu

22.03.2022 günü Mersin Asayiş Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda silah ele geçirildi.

Mersin Emniyet Müdürlüğün'ce yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdildi: 22.03.2022 günü Asayiş Şube Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalarda İlimiz Sevket Sümer mahallesinde ikamet eden C.K isimli şahsın aranmasının olduğu ve ikametinde silah bulunduğu yönünde bilgiler elde edilmiş olup şahsın ikamet adresinde 22.03.2022 günü Müdürlüğümüz personellerinin katılımı ile gerekli güvenlik önlemleri alınarak yapılan kapsamlı aramada kullanıma hazır 40 adet tabanca, bu tabancalara ait 800 adet 9 mm çaplı fişek ve 277 adet 7.65 mm çaplı fişek ile yapım aşamasında olduğu değerlendirilen 6 adet tabanca ele geçirilmiş olup ikamette bulunan C.K, R.K ve Y.K isimli şahıslar hakkında gerekli yasal işlemler başlatılmıştır. Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.
22.03.2022 günü Mersin Asayiş Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda silah ele geçirildi.

Mersin Emniyet Müdürlüğün'ce yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdildi:

22.03.2022 günü Asayiş Şube Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalarda İlimiz Sevket Sümer mahallesinde ikamet eden C.K isimli şahsın aranmasının olduğu ve ikametinde silah bulunduğu yönünde bilgiler elde edilmiş olup şahsın ikamet adresinde 22.03.2022 günü Müdürlüğümüz personellerinin katılımı ile gerekli güvenlik önlemleri alınarak yapılan kapsamlı aramada kullanıma hazır 40 adet tabanca, bu tabancalara ait 800 adet 9 mm çaplı fişek ve 277 adet 7.65 mm çaplı fişek ile yapım aşamasında olduğu değerlendirilen 6 adet tabanca ele geçirilmiş olup ikamette bulunan C.K, R.K ve Y.K isimli şahıslar hakkında gerekli yasal işlemler başlatılmıştır.

Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.