Mersin Büyükşehir’den Hizmeti Vatandaşların Ayağına Götürecek Uygulama

Güncel 26.04.2022 - 09:41, Güncelleme: 26.04.2022 - 09:41
 

Mersin Büyükşehir’den Hizmeti Vatandaşların Ayağına Götürecek Uygulama

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in akıllı kent uygulamaları projesi kapsamında vatandaşların hayatını kolaylaştırmak amacıyla Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından Dijital Bilgi Merkezleri hayata geçiriliyor. Uygulama sayesinde vatandaşlar birçok hizmete 24 saat kolay erişim sağlayacak.

Vatandaşların hizmetlere kolay erişimini sağlamak amacı ile birçok yenilik hayata geçirin Mersin Büyükşehir Belediyesi, kentin birçok noktasına Dijital Bilgi Merkezleri kurmaya başladı.  Akıllı kent çalışmaları kapsamında hayata geçirilen kiosk cihazlarda Teksin Mersin entegreli tüm uygulamalar, Haberler, Otobüs Hareket Saatleri, Eski Mersin Köşesi, Nöbetçi Eczaneler, Hava Durumu, ve Mersin 33 Kart Yükleme (demo)  başta olmak üzere vatandaşların hayatını kolaylaştıracak birçok hizmet yer alıyor. İlerleyen zamanlarda Büyükşehir Belediyesi’nin bütün hizmet ve işlemlerinin eklenmesi, cihazların kentin farklı lokasyonlarında kurulması ile vatandaşların işlemlerini yapması daha kolaylaşacak. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Kültür Park’a kurulan cihazlara vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken ekranlardan 2 gün boyunca 23 Nisan’ın önemine vurguda bulunuldu. VATANDAŞLARDAN TAM NOT Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar sayesinde kentimizin çehresinin değiştiğini söyleyen vatandaşlardan Şiar Çavuş, “Dünya dijital dönüşüm yaşıyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi de dijital yatırımlar ile hizmetlere kolay erişimimizi sağlıyor.” dedi. Bu hizmet sayesinde birçok işlem için kurumlara gitmelerine gerek kalmayacağını belirten Hüseyin Yiğit, bu hizmetten dolayı Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile emeği geçenlere teşekkür etti. Hizmete 24 saat ve kolay erişim için bu uygulamanın önemine değinen vatandaşlardan Emine Yaşar ise “Günümüzde zamandan tasarruf önem kazanmışken bu hizmet sayesinde zaman tasarrufu sağlayacağız. ” ifadelerini kullandı.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in akıllı kent uygulamaları projesi kapsamında vatandaşların hayatını kolaylaştırmak amacıyla Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından Dijital Bilgi Merkezleri hayata geçiriliyor. Uygulama sayesinde vatandaşlar birçok hizmete 24 saat kolay erişim sağlayacak.

Vatandaşların hizmetlere kolay erişimini sağlamak amacı ile birçok yenilik hayata geçirin Mersin Büyükşehir Belediyesi, kentin birçok noktasına Dijital Bilgi Merkezleri kurmaya başladı.  Akıllı kent çalışmaları kapsamında hayata geçirilen kiosk cihazlarda Teksin Mersin entegreli tüm uygulamalar, Haberler, Otobüs Hareket Saatleri, Eski Mersin Köşesi, Nöbetçi Eczaneler, Hava Durumu, ve Mersin 33 Kart Yükleme (demo)  başta olmak üzere vatandaşların hayatını kolaylaştıracak birçok hizmet yer alıyor. İlerleyen zamanlarda Büyükşehir Belediyesi’nin bütün hizmet ve işlemlerinin eklenmesi, cihazların kentin farklı lokasyonlarında kurulması ile vatandaşların işlemlerini yapması daha kolaylaşacak.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Kültür Park’a kurulan cihazlara vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken ekranlardan 2 gün boyunca 23 Nisan’ın önemine vurguda bulunuldu.

VATANDAŞLARDAN TAM NOT

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar sayesinde kentimizin çehresinin değiştiğini söyleyen vatandaşlardan Şiar Çavuş, “Dünya dijital dönüşüm yaşıyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi de dijital yatırımlar ile hizmetlere kolay erişimimizi sağlıyor.” dedi. Bu hizmet sayesinde birçok işlem için kurumlara gitmelerine gerek kalmayacağını belirten Hüseyin Yiğit, bu hizmetten dolayı Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile emeği geçenlere teşekkür etti.

Hizmete 24 saat ve kolay erişim için bu uygulamanın önemine değinen vatandaşlardan Emine Yaşar ise “Günümüzde zamandan tasarruf önem kazanmışken bu hizmet sayesinde zaman tasarrufu sağlayacağız. ” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.