Ahşap dünyası 'İztalya'nın açılışı gerçekleşti.

Güncel 14.05.2022 - 00:36, Güncelleme: 14.05.2022 - 21:51
 

Ahşap dünyası 'İztalya'nın açılışı gerçekleşti.

Ahşap oyuncak, çocuk ve ev mobilyaları ile aksesuarların yer aldığı ahşap dünyası İztalya'nın açılışı gerçekleşti.

Haber: Sedat Yılmaz/inovatifhaber Açılışa Mersin Valisi Ali İhsan Su,  Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, Mersin İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu, Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak, Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan, MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol, Mesiad Başkanı Hasan Engin, Ak Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, Mersin Baro Başkanı Gazi Özdemir, Mersin GİAD Başkanı Mehmet Serkan İzol ile diğer stk ve oda temsilcileri, iş insanları  ve davetliler katıldı.inovatifhaber.com Açılış konuşmasını İztalya işletme Müdürü Nükhet Özgenç yaptı. Özgenç sözlerine ataması çıkan Vali Ali İhsan Su’ya yeni görevinde başarılar dileyerek başladı.  Özgenç, oyuncak üretme fikrinin 10 yıl önce Başkan Sabri Tekli’den çıktığını belirterek, İztalya’yı bir marka olarak önce Türkiye’ye ardından da tüm dünyaya ihrac ederek bu markayı tanıtmak amacıyla yola çıktıklarını belirtti. İşletme ortakları Sabri Tekli, Tufan Ballı, Orhan Kahveci ve Alpay Seyhan ile birlikte İztalya markasını ileriye taşıyacaklarını söyledi. Ak Parti Mersin Miletvekili Hacı Özkan konuşmasında İztalya’nın Mersin’e ve ülkemize hayırlı olmasını temenni etti ve bu işletmenin başarılı bir şekilde hizmet vereceğini ifade etti. Mersin Valisi Ali İhsan Su, Mersin’deki son günlerinde böyle güzel bir müessesenin açılışında bulunmaktan ve bu güzel ortamı paylaşmaktan büyük bir onur duyduğunu belirttiği konuşmasında “Mersin sürekli değişme ve gelişme içerisinde. Her alanda Mersin’de çok güzel hizmetler yapılıyor. Kamusal alanda, eğitimde, sağlıkta, tarımda, alt yapıda, üst yapıda, turizmde ve daha bir çok alanda önemli hizmetler gerçekleşti ve gerçekleşmeye devam ediyor. Özel sektör yatırımları da ilimizde devam etmekte. OSB’lerde önemli fabrikalar yükseliyor. Bunun dışında yeni işyerleri açılıyor ve bunlar istihdama katkılar sağlıyor. İztalya özel ve güzel bir yer.Nükhet hanıma başarılar diliyorum. Oyuncak sektör çocukların gelişimi açından ve bunların sağlıklı ve hijyenik olması açısından da önemli.Bu anlamda burada ahşap doğal sağlıklı oyuncakların satılması çocuklarımız için önemli bir durum. Bu anlamda çok önemli katkı sağlayacak bir işletme olacak. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.” Dedi. Konuşmaların ardından açılış kurdelası kesildi.   İZTALYA. İztalya Ahşap Dünyası'nda ahşap mobilyalardan ahşap oyuncaklara, ahşap duvar süslerinden ahşap aksesuarlara usta ellerden çıkan özenle hazırlanmış ürünler sunuyor. Çocuklar ve bebekle düşünülerek hazırlanmış anti-bakteriyel maddelerle içiniz rahat ve güvenli  kullanım gerçekleştirebilirsiniz. İztalya ahşap işleme atölyelerinde üretilen ürünlerle evinizin veya ofisinizin tutkusunu değiştirebilecek imkanı yakalayabilirsiniz. iZTALYA  Adres: Merkez Mah. İsmet İnönü Blv. Gündoğar Park 16 Plaza altı No: 103/C Mezitli/MERSİN Tel:0324 503 66 99
Ahşap oyuncak, çocuk ve ev mobilyaları ile aksesuarların yer aldığı ahşap dünyası İztalya'nın açılışı gerçekleşti.

Haber: Sedat Yılmaz/inovatifhaber

Açılışa Mersin Valisi Ali İhsan Su,  Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, Mersin İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu, Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak, Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan, MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol, Mesiad Başkanı Hasan Engin, Ak Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, Mersin Baro Başkanı Gazi Özdemir, Mersin GİAD Başkanı Mehmet Serkan İzol ile diğer stk ve oda temsilcileri, iş insanları  ve davetliler katıldı.inovatifhaber.com

Açılış konuşmasını İztalya işletme Müdürü Nükhet Özgenç yaptı. Özgenç sözlerine ataması çıkan Vali Ali İhsan Su’ya yeni görevinde başarılar dileyerek başladı.  Özgenç, oyuncak üretme fikrinin 10 yıl önce Başkan Sabri Tekli’den çıktığını belirterek, İztalya’yı bir marka olarak önce Türkiye’ye ardından da tüm dünyaya ihrac ederek bu markayı tanıtmak amacıyla yola çıktıklarını belirtti. İşletme ortakları Sabri Tekli, Tufan Ballı, Orhan Kahveci ve Alpay Seyhan ile birlikte İztalya markasını ileriye taşıyacaklarını söyledi.

Ak Parti Mersin Miletvekili Hacı Özkan konuşmasında İztalya’nın Mersin’e ve ülkemize hayırlı olmasını temenni etti ve bu işletmenin başarılı bir şekilde hizmet vereceğini ifade etti.

Mersin Valisi Ali İhsan Su, Mersin’deki son günlerinde böyle güzel bir müessesenin açılışında bulunmaktan ve bu güzel ortamı paylaşmaktan büyük bir onur duyduğunu belirttiği konuşmasında “Mersin sürekli değişme ve gelişme içerisinde. Her alanda Mersin’de çok güzel hizmetler yapılıyor. Kamusal alanda, eğitimde, sağlıkta, tarımda, alt yapıda, üst yapıda, turizmde ve daha bir çok alanda önemli hizmetler gerçekleşti ve gerçekleşmeye devam ediyor. Özel sektör yatırımları da ilimizde devam etmekte. OSB’lerde önemli fabrikalar yükseliyor. Bunun dışında yeni işyerleri açılıyor ve bunlar istihdama katkılar sağlıyor. İztalya özel ve güzel bir yer.Nükhet hanıma başarılar diliyorum. Oyuncak sektör çocukların gelişimi açından ve bunların sağlıklı ve hijyenik olması açısından da önemli.Bu anlamda burada ahşap doğal sağlıklı oyuncakların satılması çocuklarımız için önemli bir durum. Bu anlamda çok önemli katkı sağlayacak bir işletme olacak. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.” Dedi.

Konuşmaların ardından açılış kurdelası kesildi.

 

İZTALYA.

İztalya Ahşap Dünyası'nda ahşap mobilyalardan ahşap oyuncaklara, ahşap duvar süslerinden ahşap aksesuarlara usta ellerden çıkan özenle hazırlanmış ürünler sunuyor. Çocuklar ve bebekle düşünülerek hazırlanmış anti-bakteriyel maddelerle içiniz rahat ve güvenli  kullanım gerçekleştirebilirsiniz. İztalya ahşap işleme atölyelerinde üretilen ürünlerle evinizin veya ofisinizin tutkusunu değiştirebilecek imkanı yakalayabilirsiniz.

iZTALYA  Adres: Merkez Mah. İsmet İnönü Blv. Gündoğar Park 16 Plaza altı No: 103/C Mezitli/MERSİN

Tel:0324 503 66 99

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.