Tarsuslu Kadınlar Kapadokya’da

Güncel 17.05.2022 - 14:47, Güncelleme: 17.05.2022 - 14:47
 

Tarsuslu Kadınlar Kapadokya’da

Tarsus Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, Türkocağı Kerim Çeliktaş İlkokulu öğretmen ve öğrenci anneleri için Kapadokya gezisi düzenledi.

Tarsus Belediyesi kadınlara yönelik faaliyetlerine devam ediyor. Bu kapsamda kentte kadınlara yönelik sosyal projeleri hayata geçiren Tarsus Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü,  Türkocağı Kerim Çeliktaş İlkokulu öğretmen ve öğrenci anneleri için Kapadokya gezisi düzenledi. Kadınlara yönelik sosyal faaliyetlerine devam Tarsus Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Türkocağı Kerim Çeliktaş öğretmen ve öğrenci annelerine Kapadokya gezisi düzenledi.  Gezi kapsamında Ürgüp, Avanos, Kapadokya bölgesini gezen 164 kadın, unutulmaz bir gün yaşadı. Kadınlar gezi ile birlikte daha önce hiç görmedikleri yerleri deneyimleme imkânı buldu. KAPADOKYA’DA RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU Kadınlar ilk olarak, Güvercinlik Vadisi’nde gün doğumuna şahit olarak, Göreme’de panoramada keyifli vakit geçirdi. Ardından Devrent Vadisi’ni gezen kadınlar burada rehber eşliğinde bilgilendirilerek renkli görüntüler oluşturdu. Asmalı Konak ve titreyen köprüyü de deneyimleyen kadınlar canlı olarak çanak çömlek yapımını izledi. Yörenin yöresel tatlarını da tadan kadınlar son olarak, Aşk Vadisi ile geziyi sonlandırdı. Böyle bir gezi organizasyonu düzenledikleri için Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’a teşekkür eden kadınlar, ‘’Başkanımız İsteğimizi kırmayarak bize böyle bir gezi düzenledi. Kapadokya’nın tarihi ve doğal yerlerini gezdik gördük. Fotoğraf çekme şansımız oldu. Bu eşsiz manzaralarda güzel bir gün geçirdik. Başkanımıza teşekkür ederiz’’ diye konuştu. Gezi boyunca katılımcılar, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün faaliyetleri konusunda Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Derya Aksanlı tarafından bilgilendirildiler. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, ‘’Kadınlarımıza yönelik bu tarz sosyal ve kültürel faaliyetlere önem veriyoruz. Sizlerin güzel bir gün geçirmesi bizler için çok önemli. Kadınlarımız Kapadokya yöresini deneyimleme imkânı buldu. Hayatlarında çok önemli anılara sahip oldular. Kentimizde yaşayan kadınlarımıza bu tarz faaliyetler düzenlemeye devam edeceğiz’’ diye konuştu.
Tarsus Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, Türkocağı Kerim Çeliktaş İlkokulu öğretmen ve öğrenci anneleri için Kapadokya gezisi düzenledi.

Tarsus Belediyesi kadınlara yönelik faaliyetlerine devam ediyor. Bu kapsamda kentte kadınlara yönelik sosyal projeleri hayata geçiren Tarsus Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü,  Türkocağı Kerim Çeliktaş İlkokulu öğretmen ve öğrenci anneleri için Kapadokya gezisi düzenledi.

Kadınlara yönelik sosyal faaliyetlerine devam Tarsus Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Türkocağı Kerim Çeliktaş öğretmen ve öğrenci annelerine Kapadokya gezisi düzenledi.  Gezi kapsamında Ürgüp, Avanos, Kapadokya bölgesini gezen 164 kadın, unutulmaz bir gün yaşadı. Kadınlar gezi ile birlikte daha önce hiç görmedikleri yerleri deneyimleme imkânı buldu.

KAPADOKYA’DA RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU

Kadınlar ilk olarak, Güvercinlik Vadisi’nde gün doğumuna şahit olarak, Göreme’de panoramada keyifli vakit geçirdi. Ardından Devrent Vadisi’ni gezen kadınlar burada rehber eşliğinde bilgilendirilerek renkli görüntüler oluşturdu. Asmalı Konak ve titreyen köprüyü de deneyimleyen kadınlar canlı olarak çanak çömlek yapımını izledi. Yörenin yöresel tatlarını da tadan kadınlar son olarak, Aşk Vadisi ile geziyi sonlandırdı. Böyle bir gezi organizasyonu düzenledikleri için Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’a teşekkür eden kadınlar, ‘’Başkanımız İsteğimizi kırmayarak bize böyle bir gezi düzenledi. Kapadokya’nın tarihi ve doğal yerlerini gezdik gördük. Fotoğraf çekme şansımız oldu. Bu eşsiz manzaralarda güzel bir gün geçirdik. Başkanımıza teşekkür ederiz’’ diye konuştu. Gezi boyunca katılımcılar, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün faaliyetleri konusunda Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Derya Aksanlı tarafından bilgilendirildiler.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, ‘’Kadınlarımıza yönelik bu tarz sosyal ve kültürel faaliyetlere önem veriyoruz. Sizlerin güzel bir gün geçirmesi bizler için çok önemli. Kadınlarımız Kapadokya yöresini deneyimleme imkânı buldu. Hayatlarında çok önemli anılara sahip oldular. Kentimizde yaşayan kadınlarımıza bu tarz faaliyetler düzenlemeye devam edeceğiz’’ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.