Peyruze Kuruyemiş Pozcu'da Açıldı

Spor 21.05.2022 - 20:59, Güncelleme: 21.05.2022 - 20:59
 

Peyruze Kuruyemiş Pozcu'da Açıldı

Türkiye’nin önde gelen kuruyemiş markalarından Peyruze Kuruyemiş Pozcu Şubesi ile Mersinlilere hizmet vermeye başladı.

Açılışta konuşan Eroğlu Gıda A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Eroğlu “İlk günden beri ‘En Tazesi En Uygunu’ sloganı ile vermiş olduğumuz hizmeti Mersinlilerle buluşturduk. Türkiye’de ki 17’nci bayimizi Mersin’e açmanın gururunu yaşıyoruz” diye konuştu.  Peyruze Kuruyemiş Pozcu Şubesi İşletme Sahibi Mustafa Vural Kırmacı ise “Uzun zamandır takip ettiğimiz ve kalitesini açıldığı tüm şubelerinde ispat eden Peyruze Kuruyemiş artık Mersin’de.  Mersinliler, her daim taze ve uygun fiyatlı ürünlerimize İş Bankası Pozcu Şubesi karşısında ki işyerimizden ulaşılabilir. Güleryüzlü personelimiz ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışımızla Mersinlilerin damak tadına hitap etmekten mutluluk duyuyoruz” ifadelerini kullandı.  PEYRUZE KURUYEMİŞ HAKKINDA Gıda ve diğer ticari iş kollarında 1960’lı yıllardan bu yana faaliyet gösteren aile "PEYRUZE" marka adıyla öncelikle İstanbul, daha sonra tüm Türkiye ve diğer ülkelerde faaliyet göstermek adına halka uygun fiyat ile kaliteli hizmet vererek "En Tazesi En Uygunu" tescilli sloganıyla markalaşarak hizmet vermeye başlamıştır.   Yolculuğuna her geçen gün daha fazla bilgi ve tecrübeyle benimsedikleri "Tazelik, Uygun Fiyat ve Müşteri Memnuniyeti" prensibinden ödün vermeden her daim en iyisini yapmaya özen göstererek çevreye duyarlı, insan sağlığını önemseyen ve çoğunluğu yerli üretim olan ürünleriyle, standartlarından hiçbir zaman taviz vermeden başarılı faaliyetini sürdüren “PEYRUZE” sektöre lezzet katmakta ve tüketicileri kalite ile buluşturmaya uzman kadrosu ile devam etmektedir.
Türkiye’nin önde gelen kuruyemiş markalarından Peyruze Kuruyemiş Pozcu Şubesi ile Mersinlilere hizmet vermeye başladı.

Açılışta konuşan Eroğlu Gıda A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Eroğlu “İlk günden beri ‘En Tazesi En Uygunu’ sloganı ile vermiş olduğumuz hizmeti Mersinlilerle buluşturduk. Türkiye’de ki 17’nci bayimizi Mersin’e açmanın gururunu yaşıyoruz” diye konuştu. 

Peyruze Kuruyemiş Pozcu Şubesi İşletme Sahibi Mustafa Vural Kırmacı ise “Uzun zamandır takip ettiğimiz ve kalitesini açıldığı tüm şubelerinde ispat eden Peyruze Kuruyemiş artık Mersin’de.  Mersinliler, her daim taze ve uygun fiyatlı ürünlerimize İş Bankası Pozcu Şubesi karşısında ki işyerimizden ulaşılabilir. Güleryüzlü personelimiz ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışımızla Mersinlilerin damak tadına hitap etmekten mutluluk duyuyoruz” ifadelerini kullandı. 

PEYRUZE KURUYEMİŞ HAKKINDA

Gıda ve diğer ticari iş kollarında 1960’lı yıllardan bu yana faaliyet gösteren aile "PEYRUZE" marka adıyla öncelikle İstanbul, daha sonra tüm Türkiye ve diğer ülkelerde faaliyet göstermek adına halka uygun fiyat ile kaliteli hizmet vererek "En Tazesi En Uygunu" tescilli sloganıyla markalaşarak hizmet vermeye başlamıştır.
 
Yolculuğuna her geçen gün daha fazla bilgi ve tecrübeyle benimsedikleri "Tazelik, Uygun Fiyat ve Müşteri Memnuniyeti" prensibinden ödün vermeden her daim en iyisini yapmaya özen göstererek çevreye duyarlı, insan sağlığını önemseyen ve çoğunluğu yerli üretim olan ürünleriyle, standartlarından hiçbir zaman taviz vermeden başarılı faaliyetini sürdüren “PEYRUZE” sektöre lezzet katmakta ve tüketicileri kalite ile buluşturmaya uzman kadrosu ile devam etmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.